Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se da pe motoare...
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Hello, fellow logan fans, i`m a logan owner from Bulgaria, with the 1.5 dci 65hp logan. I made some modifications to the logan - intercooler from seat ibiza 110hp, 55mm exhaust pipe, increased the turbo pressure to 1.1 bar (with the original turbo), and a remap. I`m writting with hope that we can exchange information, because it's really hard for me to understand what you have written, because i don't speak romanian and i`m using google translator to help me but, it doesnt translate very accurately. Can you tell me what moddifications have you done to the logan, i read that you had some problems and lack of power, what were those problem caused from ? Thank you, and best regards!

Comment

• Salutare! a trecut ceva vreme de cand am intrat ultima data pe forum..
        N-am mai facut mare lucru la bbi-u in afara ca mi-am schimbat jantele oz ultraleggera pe 15" cu ultraleggera pe 17".
        O perioada am dat-o si pe motoare cum zice colegu FloNZN . Am avut un yamaha R6 si un Kawasaki z750. Frumoasa senzatia pe motor, dar m-am intors la prima mea "iubire" masina, am vandut moto si de curand mi-am achizitionat un A3 1.8T pe care vreau sa-l "personalizez" putin.
        N-am renuntat la logan si nici n-o voi face deocamdata!
        Am niste piese care vreau sa le scot la vanzare.. este vorba de jantele oz ultraleggera pe 17" in stare f buna, nu lovite sau sudate, incaltate cu cauciucuri Dunlop Sport 215/45/17. Dimensiunea lor de prindere este 4x114,3 dar am flanse de 2 cm grosime, aluminiu pt adaptare. Pret FIX 400 euro, include si flansele.
        Mai vand:
        - un GMV pt radiatorul mare cu A/C DCI, pret 150lei.
        - radiatorul si GMV-ul original fara A/C DCI, nou noute, pret 400lei.
        - chiulasa euro 3 dci de Renault, potriveste perfect pe Logan dci euro 3, pret 250 euro.
        Attached Files

Comment

• Mai bine arata cu jantele pe 15", parerea mea.
          Daca vedeam asta acum o luna, le luam fara sa stau pe ganduri .

Vei mai continua cu modificarile la Logan sau doar pentru A3?
          sigpic

Comment

• Iamagi, nu prea mai am ce sa-i fac bbi-ului, cel putin unde ma intereseaza pe mine mai tare.. (performanta).
            Arata f bine si cu astea pe 17" crede-ma ca nu se compara ca aspect, in poza incarcata era montata doar 1 janta si era dezechilibru intre ea si celelalte. Cand sunt toate masina arata f bine.
            Ca idee si pt voi ca eu mi-am satisfacut curiozitatea, greutate:
            - oz ultraleggera 15": janta 4.9kg + cauciuc dimensiune 185/65/15 = 13kg
            - oz ultraleggera 17": janta 6.9kg + cauciuc dimensiune 215/45/17 = 16,2kg
            - jante audi OEM 16" + cauciuc dimensiune 205/55/16 = 18,2kg
            - jante bmw M3 17" + cauciuc 205/50/17 = 21kg
            Deci ultraleggera sunt tata lor ca performanta si ca aspect de asemenea. In viitor astea urmaresc sa le pun si pe a3.

Comment

• pret numai pe flanse?
              sigpic

Comment

• Ale mele nu sunt de vanzare separat, doar impreuna cu jantele pt ca sunt de adaptare de la 4x100 la 4x114,3. Flansele au fost 160lei bucata cu prezoane incluse. Daca vrei iti pot face un set unde mi le-am facut eu. Diferite grosimi, diferite prinderi, otel sau aluminiu, flanse sau distantiere.

Comment

• Daca postai si tu acum o saptamana nu mai luam Evo corse ..dar ti le dau la schimb pe ultralaggera
                  Frumoasa masina asteptam poze cu A3-ul
                  sigpic
                  Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                  http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Originally posted by Bibi View Post
                    Salutare! a trecut ceva vreme de cand am intrat ultima data pe forum..
                    N-am mai facut mare lucru la bbi-u in afara ca mi-am schimbat jantele oz ultraleggera pe 15" cu ultraleggera pe 17".
                    O perioada am dat-o si pe motoare cum zice colegu FloNZN . Am avut un yamaha R6 si un Kawasaki z750. Frumoasa senzatia pe motor, dar m-am intors la prima mea "iubire" masina, am vandut moto si de curand mi-am achizitionat un A3 1.8T pe care vreau sa-l "personalizez" putin.
                    N-am renuntat la logan si nici n-o voi face deocamdata!
                    Felicitari pentru noua achizitie si Bafta in ce ti-ai propus sa realizezi !!!
                    P.s.
                    La capitolul Logan Diesel Power sper sa preiau eu stafeta de la tine cat de curand.
                    sigpicFast&Furious
                    Team CSR
                    Logan Club CLUJ

Comment

• S-au vandut jantele si flansele! mai raman eventual restul pt cine ar fi interesat..
                      Radu, eu m-as bucura s-o preiei. Ramane sa vedem ce ne mai rezerva viitorul.
                      O sa pun niste poze cu mai multe jucarii la pachet odata. Sper sa reusesc o sedinta foto cu cativa baieti in curand, ar fi frumos!

Comment

• Am un prieten care vinde kit bi-xenon Philips H4 cu garantie inca vreo 6-7 luni. A fost montat pe masina undeva la 5 luni.
                        Daca e cineva interesat PM. Pret 250lei.

Comment

• Philips nu face decat d1s si d2s, deci alea sunt ceva copii

Sent from my Neura WIFI using Forum Runner

Comment

• Salut, ti-am vazut masina saptamana trecuta in zona Marasti, superba
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Multumesc! am cam neglijat-o in ultima perioada cat am lucrat pe "astalalta mica" dar ma voi revansa si fata de ea!
                              Iar pt cei curiosi de noua mea "jucarie"...
                              Attached Files

Comment

• 1.8 t ..........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google