adica ce e ? vreun audi, ceva ? nu te supara, dar chiar nu o recunosc.
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
asa va ajunge? http://www.youtube.com/watch?v=4Id2O0vC7Lk" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Ala e cu totul alt motor.Oricum cu ceva investitie se pot obtine cifre frumusele.In plus e un motor pentru care se gasesc o sumedenie de piese de performanta si care se preteaza destul de bine la tuning.
Comment
-
update
Salutare! In primul rand vreau sa va salut in noul an 2014 si sa va urez LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE!!!
In al 2-lea rand vreau sa va intreb pe cei care aveti jante mai late pe masini, gen 8j, 9j R16 cum se comporta masina? directia? Ma gandesc sa cumpar jantele din poza atasata. Sunt AEZ R16, 4x100, toate 9J, et27, 9kg buc (fara cauciuc). Nici nu stiu.. oare intra, nu dau in telescop, aripi?
In al 3-lea rand, in poza de mai sus e un audi a3 1.8t euro 4 150cp la baza care-i urcat la stagiul 2 cu soft revo undeva la 253cp si 400 nm. Pareri.... da merge tare! iti dai senzatii tari, dar toate astea in schimbul unui consum de 13,7-15,8/100 km evitand orasul in plin trafic si nu doar span. Loganul isi face treaba ca masina de zi cu zi cu un consum de 6.8l/100km ). Este un pic de diferenta!
Dimensiunea intercoolerului este: 800x330x76.
Va rog, dati-mi niste pareri daca merita sa iau jantele pentru logan..
Comment
-
Sunt grele fata de ce ai tu acum (sau fata de ce stiu eu ca aveai)
Cu anvelope potrivite si suspensia ta nu vei avea probleme.
Comment
-
Salutare..intra sigur eu am 9j cu et15 si nu atinge...bine nici garda nu e ca la tine..de aspect arata bine dar pe fata 9j totusi sunt cam mari ,eu le-am schimbat cu 7,5j la viraje pe loc facea un zgomot ciudat rupea aderenta anvelopa..plus ca strici mecanica...parerea mea cauta 9j spate cu 7,5 fata. Bafta.
Si de grele are dreptate Dani asa sunt si ale mele 9kg fara anvelope si e diferenta fata de ce aveam inainte....daca vrei masina de aspect pune-ti..daca vrei numai de fuga nu.!sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Asa-i! sunt grele fata de aveam .. ultraleggera R15 7j 4.9kg buc, aproape dublu si sunt ferm convins ca se simte diferenta..
Loganul il folosesc doar ca masina de zi cu zi, asa ca nu mai vreau sa rup asfaltul cu ele.
Multumesc pt parere Florin!
Comment
-
Originally posted by Bibi View PostAsa-i! sunt grele fata de aveam .. ultraleggera R15 7j 4.9kg buc, aproape dublu si sunt ferm convins ca se simte diferenta..
Loganul il folosesc doar ca masina de zi cu zi, asa ca nu mai vreau sa rup asfaltul cu ele.
Multumesc pt parere Florin!
Bogdan stai linistit nu am uitat si nu m-am razgandit astept cu nerabdare caldura...............
De abia astept sa fac o tura cu Audi.
Bafta cu Audi !!!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Ia-le! Am avut Borbet T 9J 16" ET30 toate 4 si nu atingea nicaieri. Apoi am avut Schmidt-uri SpaceLine 8J fata si 9J spate si nu atingeau.
Toata treaba cu rotile foarte late e sa nu virezi cu ele pe loc ca sa protejezi directia. Eu unul o miscam un pic inainte sau inapoi si viram concomitent la parcari si nu aveam jocuri in directie. Ca la Dacia 1300 ca sa mearga volanul mai "usor" pe loc desi aveam servo-directie.
Comment
-
La voi toti merge .. Insa nu si la bibi ... Nu in configuratia cu discuri de scenic pe spate ... Discurile de scenic| laguna 1 nu permit et si latimi asa mari .. Sfatul meu testeaza inainte !sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Am reusit sa le pun de test.. cum arata? merita sa le iau?
.. cam slabuta calitatea pozelor!
Comment
Comment