Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merci Bibi de informatii. Totusi se pare ca intercoolerul de pe dci 70 + tubulatura nu prea se merita, ca si castig de putere si performata. Asa ca nu cred ca o sa-l mai pun mai ales ca ar trebui sa primesc piesele prin posta fara sa le vad. Ma gandesc ca ar fi bun unul custom, am gasit cu chit de instalare (tevi de aluminiu) pe la 1100 de lei, dar paote pe viitor.
    Totusi nu vreau sa scot chair asa multa putere din motor ca tine, asa ca inca nu ii pun intercooler, parca cei 3-4 caluti in plus nu prea merita.
    Spor la reparatii si speram sa vedem BBI-ul pe drum cat mai iute.
    Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
    http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• OVIMIHA iti recomand cu caldura intercoolerul mai ales ca ai si soft pe masina. Acum tu stii cum te organizezi. In intercooler se mai aduna si vaporii de ulei care ii scapa orice turbina, tu cum nu il ai se duce direct pe EGR si in motor.. In motor nu ar fi asa problema dar EGR-u se infunda mai repede.. (ulei+fum diesel=depuneri). Asa cum am promis am facut cateva poze cu ce a mai ramas din masina
      Attached Files

Comment

• Imi pare foarte rau pentru tine si pentru masina
        Bine ca nu ai patit nimic asta e important.
        Mult noroc in continuare.
        sigpic
        !

Comment

• Parca zici ca o face de la "0". Sa ne mai tii la curent cu ce se intampla cu masinuta ta.

Numai bine!
          sigpic

Comment

• Merci BBI.
            Totusi ce parere ai despre intercoolerul original depe dci 70? Merita pus? (aprox 400 ron ma costa piesele intercooler+tubulatura) Sau sa caut unul custom?

Spor la reparatii. O sa iasa ca noua, sau mai bine!!!

Comment

• @Bogdan_1984 se face de la "0" in sensul ca se inlocuiesc semilonjeroanele, capota, traversa superioara, intaritura, masca fata+spate, faruri+stop stanga, radiator, aripi fata+aripa spate stanga cu unele noi (numai piese originale).. Nu cred ca le face placere dar am urmarit de aproape toate miscarile din service legate de masina mea pana acum.. Este o zicala: numai pe la doctor sa nu ajungi.. Eu as mai adauga: la doctor si la service :-(
              @OVIMIHA sper ca va iesi cat de cat bine pt ca imi dau si eu interesul si am noroc ca tinichigiul care se ocupa de ea pe langa faptul ca ma cunoaste ma "mai si intelege". Referitor la intercooler eu zic da! Cumpara-l ca e un pret bun. Un intercooler de logan luat din dezmembrari (nu spart, nu lovit) este 100euro. Daca tu cumperi si tubulatura si intercoolerul la 400lei e super ok! Weekend placut!

Comment

• Noul look

Lucrarea pe masina mea a mai avansat putin si pot prezenta niste detalii: partea din fata a masinii a fost schimbata complet, pus totul pe gauri (se si potrivesc) si mai urmeaza partea din spate a masinii. Pe maine s-ar aproxima ca trebuie sa fie gata si poate pe saptamana viitoare intra si la vopsitorie. Numai bine!
                Attached Files

Comment

• Usor usor capata forma si culoare ;)
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Am si eu o intrebare. Ti-au dat alta masina pe timpul in care este in service?
                    sigpic

Comment

• Parca deja arata iar a masina. Super cum isi revine la forma.

Comment

• @BOGDAN_1984 cu toate ca e o gluma ff buna, nu-i de ras! Inca nu am ajuns la acelasi nivel cu germania sau mai stiu eu ce alte tarii, unde ti-e asigurata masina de schimb pana se lucreaza la a ta. Cand o sa vezi primul caz de genul asta cu ochii tai sa ma anunti si pe mine ca sunt f curios!
                        @OVIMIHA crede-ma ca abia astept sa o stiu gata.. Sa o pot scoate din service. Cum o duc acasa in 2 zile maxim masina mea e ready to go :-) asa mult imi doresc sa dau o tura cu ea.. Incat o sa lucrez non-stop pana o termin! Mai revin cu poze pe luni-marti dupa vopsire.

Comment

• Sa stii ca in bucuresti este un service auto care da un alfa romeo 156 (parca), pana cand se repara masina. Pe bune.
                          sigpic

Comment

• Spor la treaba Bogdan...Ne vedem , ne auzim.
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Bibi: Iti pui singur motorul la loc?....Daca imi fac rost de piese pt intercooler iti cer detalii ce trebe facut, ca m-as baga sa mi-l pun eu acas in garaj.

Treaba ai ce ti-am spus pe thredul meu e ca nu ami zice nimik si e departe, asa ca paote iau unu cutom, pe la 1000 de lei am gasit intercooler si tuburi universale, din aluminiu si coturi de silicon.

Comment

• Am fost si eu in "vizita" si atuncea se apucase sa ii puna aripa spate...Oricum au lucrat bine baieti pana acuma;)
                                ...de doi lei :p

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google