If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hmmmm....Cum sa nu. De abia astept, daca e in stare buna. Si daca nu e macar material didactic. Merci
iar daca ai drum prin Sibiu poate vad si eu cum e prins si ce modificari sunt facute.
Aaaaa...Hai cu surpriza aia ca ardem de nerabdare....
Am reusit sa termin toata treaba. Eu zic ca totul a iesit bine. Asa de incalzire am iesit la o plimbare.. Cu o alta masina in paralel Surpriza de care vorbeam o puteti vizualiza aici !
@OVIMIHA ramane sa mai vb!
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Nu se stie exact ce si cum la diesel. O sa merg curand la bucuresti si vedem pe dyno desi nu cred ca se vede nimic ca acolo iti da treapta a 5-a si o ia de la 1300rpm. In mod normal la turbinele cu geometrie fixa se zice ca ar ajuta.. Chiar nu stiu sigur nimic. Am terminat aproape toata treaba la masina si arata asa.
Ce bine arata!
A iesti ca la carte, felicitari si asteptam sa vedem finalul.
Bine ca poti merge cu ea din nou.
Ce cauciucuri ai pe masina? (dimensiunile ma intereseaza)
Cred ca te simti ca un nou nascut. Esti un copil care si-a recuperat jucaria.Mult mult succes in continuare si multi kilometri fara opriri pe la service.
Programeaz-o la o sedinta foto si....Hai cu pozele pe forum
@BOGDAN_1984 nu e vopsita integral, doar partile schimbate au fost vopsite. A iesit bine la capitolul vopsit, au bagat-o in cuptor si e vopsea pe baza de apa. Ce e drept, vopseaua proaspata iese mai tare in evidenta dar nu f tare ca masina a fost pastrata in garaj mai tot timpul deci si culoarea originala inca arata bine, nu s-a decolorat. Eu sunt multumit pt ca stiu cum s-a lucrat la ea, am fost mai tot timpul prin zona :-D.
@OVIMIHA & FELIX mersi pt aprecieri, 15" iar cauciucurile pe spate sunt 205 iar pe fata sunt dimensiunile originale ca sa nu afecteze directia, km/h sau caseta de directie. Am eu fixurile mele :-D. Dupa atata timp in care nu am condus-o mi se pare ca merge f bine, dar nu am mai testat-o la sange sa pot zice ceva concret.
@SORIN_PSS nici nu iti poti imagina, da ma bucur ca a trecut mai usor timpul datorita faptului ca am putut lucra si eu la ea. Pozele de final urmeaza cat de curand.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment