O poza cu bbi reintors pe strazi in cautare de noi victime:P
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
O continuare de pe threat-ul lui OVIMIHA.
@Pipan vorba lui Cezar "si inca ce turbina am".
@Cezar de la 0-100 am masurat atunci. Kilometrajul merge bine daca te referi la asta..Diferenta ar fi cam de 5 km/h, masurat in paralel cu un GPS de calitate. Dar urmeaza sa fac un video cat de curand la puterea actuala. Vreau sa-mi incerc norocul cu o skoda octavia 1.8 turbo 150cp plus si poate reusesc sa filmez din interior.
Comment
-
Bibi: success su skoda aia, poate din diferenta de greutate sa ii iei fata ca de putere....Cine mai stie ce "bombe" ascunzi sub capota.
Totusi cutia mai tine la puterea pe care o are masina? Sau ai alta cutie acum? Planetarele ... Ambreajul?
Spuneai la un moment dat de o turbina ca a ta de vanzare. Mai este? In ce stare este?
Doar schimbarea turbinei ajuta? Sau trebe si alt soft?
As vrea sa vad un film cu puterea actuata (0-100). Care intre noi fie vorba e .... ? Cat mai e?Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
@ANONIMBOY, toti trebuie sa ne simtim bine intr-un fel sau altul.
@OVIMIHA film incerc sa "make one"! Puterea nu se mai stie exact, ultima data pe dyno am avut ceva probleme cu turbina. Cu o presiune de 1.2bari s-au scos intre 115 si 117cp si 255 si 263nm. Acum am reusit sa remediez problema si urca din nou presiunea undeva la 1.6 1.7 bari. In mod normal ar trebui sa fie o crestere de putere. Am verificat si intercoolerul vechi pt depistarea problemei, ma gandeam ca ar putea fi el problema si sa stii ca nu e spart o sa ti-l dau cand mai trec prin sibiu iar turbina s-a vandut.
Comment
-
Bibi: super. Abia astept. Mai vorbim daca vrei sa-mi dai ceva detalii despte montaj. Pt ca as vrea sa mi-l pun singur. Nu am gasit in Sibiu un mecanic sa monteze asa ceva, si de mesterit ma pricep. Am avut un audi 80 TD inainte si eram tot in garaj la masina aia, era veche si aveam tot probleme.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
Comment
-
Bine, merci. Orice informatie e bine venita. Mai ales cand vad ce a iesit din masinuta ta...SporPreferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
Comment
-
Intercooler
@OVIMIHA intercoolerul din poze e cel care l-am avut inainte si dupa cum observi pe partea care a fost la inaintare are o adancitura in el dar l-am testat de vreo 2 zile, ca ti-am spus, eram curios de ce nu mai creste presiunea in turbina si nu scapa deloc. Daca vrei il poti pune pe partea cealalta care e ok, adica nu se vede urat (asta e motivul pt care l-am schimbat eu), pana iti cumperi unul nou. Ai niste poze cu tubulatura asa ca idee si te mai poti uita la Felix pe threat ca si el are, se vede si mai bine. Am incercat sa fac o poza unde vin senzorii sper sa iti dai seama, da practic se fac niste stuturi pe care vin furtunele de la senzori, da trebuie facute ca altfel da eroare pe bord plus ca nu va merge k-lumea. Ce sa-ti mai zic, cutia inca nu are probleme, de planetarele nu trag in curbe deci inca sunt ok iar ambreiajul a fost putin murdar cu ulei cum am tot umblat pe la turbina si am desfacut cutia, l-am curatat iar acum merge bine..Pt cat timp nu stiu .
Comment
Comment