Ca m-am saturat de masina si de masini in general..Trebuie sa iau neaparat o pauza
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
Scump rau traseul ala. Ce era acolo in poza numai traseul separat e 950 Ron si 1050 Ron cu intercooler cu tot.
Pt furtunele alea siliconice cam ce lungime ai avut nevoie? Din cate vad eu foare putin. Oare nu se gasesc tot la aia cu coturile ceva bucati doar pt inadituri? Si coturile alea cat costa? De fapt de cate ar fi nevoie?
Las-o mai moale masinuta, sa tina si sa-ti ofere din cand in cand satisfacite. Si eu imi doresc sa mearga cat mai bine, sa am resurse dar, in general, merg cu ea linistit. Oricum nu am de gand sa ma implic in "confruntari", e maisna de familie, dar uneori ma enerveaza strainezele care au impresia ca daca e logan trebe neaparat depasit.
Din cate m-am interesat, aerul care iasa din turbina are undeva peste 100 de grade, asa ca un intercooler ar face mult bine, pe langa ce mi-ai spus tu protejeaza si piesele din motor ca nu mai incalzeste asa tare.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Cam de mult nu m-am uitat pe topicul tau, si nu stiam ca ti-ai facut masina, asta pana saptamana trecuta cand ai trecut pe langa mine pe traian vuia(sau aurel vlaicu, ca niciodata nu le stiu) cam in drept cu petromV.
Masina arata f bine, sper ca merge la fel de bine precum arata. Felicitari!
Apropo, cam la ce putere a ajuns motorulk tau? Si cam ce cuplu?
Comment
-
XX81ARG imi pare rau ca nu te-am vazut, trebuia sa-mi faci un flash ca imi aminteam nr. Da mersi pt apreciere, masina e facuta de aprox 4 saptamani si e totul in regula, inca nu s-au terminat formalitatile dar masina e ok. Puterea nu o stiu exact, undeva la 120cp si un cuplu in jur de 270nm ar trebui sa fie.
Comment
-
ce ati facut tu si unzombi cu masinile voastre e super OK, va pricepeti la mecanica? as vrea si eu sa va cer ceva sfaturi ce ce si cum as putea face, dar cred ca voi investi in masina abia peste 6 8 luni, din pacate cheltuielile mele sunt orientate in alta parte acum.
Ce parere ai ce as putea face sa ii inbunatatesc performantele masinii mele, in afara de chiptuning?
Comment
-
xx81arg vad k ai un 16 v ceea ce e ff bine... poi parerea mea prima oara as incepe cu bujii NGK Iridium, fise triplu siliconate, filtru de aer sport cu admisie directa de aer rece din bara, remapare, evacuare sport cap coada si ceva mai scump un ax cu came sport dak le faci astea garantez k nu o sa iti mai recunosti masina;)
Comment
-
-
m-am tot uitat de filtru sport, ideea e ca oriunde am intrebat de kit admisie K&N, aveau doar pentru 16MPI, si singurul loc unde am vaz pt 16v a fost pe ***********.ro kitul greeb racing cred ca.
partea proasta la mine e ca nu prea am habar de mecanica, apropo ce fac diferit bijiile de care spuneai tu? si unde se pot gasi toate aceste lucruri?
...si scuze lui bibi pt oftopic
Comment
-
xx81ARG e bun filtru de la k&n (chiar printre cele mai bune marci pot spune) si merge pe 16v linistit cel de 1.6 mpi. Bujiile iti dau o scateie mai buna, rezulta explozie mai buna, fisele nu lasa sa ti se piarda curent pe parcurs plus conductoare mai bune. Toate astea costa destul de mult, daca ai chef de bagat bani seriosi in masina ma interesez sa iti spun. La mine pe threat nu exista off topic asa ca nu-ti cere scuze pt nimic!!! ;)
Comment
-
@XX81ARG ti-am atasat o poza in care se vad fisele de care iti zicea si UNZOMBY ca sa-ti poti face o idee.
Apropo in poza este motorul de 1.6 ELIA, dupa cum se observa are kompresor pe el..si a ajuns la o putere de 136CP. Turbina nimeni nu se baga sa puna ca "e greu", un kompresor e mult MULT mai usor de instalat, nu face nimeni o incercare? Ajut orice curajos cu ce pot!!!Attached Files
Comment
-
La multi ani si tie!!! Si un an mai bun si cu multe impliniri!!! Si la toti ceilaltiPreferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
Comment