Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• domnu, imi place mult masinuta ta! Suna superb toba ( si nu te lua dupa Felix, nu e prea mare ;) ), doar ca el are alte gusturi si idei ;))
    oricum, poate ne mai intalnim, pana la cluj nu e mult sau la fel si pentru voi pana la medias, oricum ai zis ca unzombi parca avea bretena din medias, cu atat mai bine, poate cand da caldura ne vedem.
    Bafta cu masina si sa vedem mai multe schimbari.
    Life is short...play more!
    http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Bolo:Cum mai merge masina ta si-a mai dat drumu dupa mica neintelegere cu felixb?

Comment

• Originally posted by Bibi View Post
        @XX81ARG ti-am atasat o poza in care se vad fisele de care iti zicea si UNZOMBY ca sa-ti poti face o idee.
        Apropo in poza este motorul de 1.6 ELIA, dupa cum se observa are kompresor pe el..si a ajuns la o putere de 136CP. Turbina nimeni nu se baga sa puna ca "e greu", un kompresor e mult MULT mai usor de instalat, nu face nimeni o incercare? Ajut orice curajos cu ce pot!!!
        degeaba montezi kompressor si lasi internele stock
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• no...cum sa mearga...mere bine, doar ca io nu am avut somn cu el la volan...
          nu-i bai, doar ca a mers cu ea sportiv, las ca dupa ce da caldura, i-o mai dau un pic, dupa ce pun arcurile sport, atunci n-o sa-mi mai fie frica. acum imi era mai ales in curbe, daca el cu a lui rosiatik ia curbele la limita, la mine e inca stock, asa ca de acolo era frica.
          masina u are nimic, nu ar avea ce sa aiba, doar ca pentru amatorii de senzatii tari, dati-i masina pe mana lui felix si stati in spate...e tare

Comment

• @Bolo tind sa te cred cand zici ca pana la cluj nu e mult..mai ales dupa ce ai parcurs in 2 zile trasee gen bucuresti-cluj-satu mare si satu mare-cluj-medias. Ruta medias-cluj cred ca o faci doar asa..sa te mai destinzi . Cand mai merg catre agnita o sa vin pe partea mediasului si ne mai intalnim. Mersi pt parere!
            @Cristi_Xp daca nu risti nu castigi, sau cel putin daca nu incerci nu vei stii niciodata daca se poate sau nu. Pui un compresor finut si incepi de la presiune de 0,5 nu neaparat sa castigi cine stie cati cai (cu toate ca si castigi) da gandedeste-te ce frumos ar creste in ture motorul si pt benzina se mai gasesc piese "sport", incet ai putea avansa..

Comment

• BBI-ul trage nu gluma, cand baga picioru in ea rupe asfaltu,spor in continuare.

Comment

• @Bibi : am facut ruta medias-bucuresti, bucuresti-cluj-satu mare, satu mare-cluj-medias...si nu in 2 zile...de vineri seara de pe la 6 seara pana sambata pe la 21.30-22.00, e ceva obisnuit , nu e asa de mult ;)
                pana la cluj is 120 km...in 2 ore is acolo,desi acum sambata, m-am luat in gura cu un mertan, audi, dacie 1310 si mai erau un volvo vechi si inca una, drumul de la iernut la medias, e de 70-80 la ora ca sa nu sari de pe drum, numai ca noi ( cu aialalti intr-o cursa mica si seara fiind)l-am facut numai cu intre 80-140 la ora, o fost fun...;))
                daca stii drumul si e si intuneric afara, e usor si tare rau sa-l faci drumu ala la modu asta...;))

Comment

• @Bolo scuzele de rigoare..am eliminat medias-bucuresti.. Referitor la faptul cum mergi cu masina cred ca nu trebuie sa iti zic sa ai grija pt ca am fost cu tine si imi place felul tau de a conduce..
                  @Andrey_dci mersi pt parere (si vanatai..AGRESIVULE), vreau sa ma apuc cat de repede de un proiect ceva mai complex pt BBI, o sa revin la subiect daca imi si reuseste.

Comment

• Poze

Acum 2 zile BBI-u a primit cadou de pe YCE discurile ventilate si etrierii mai mari plus placute frana noi. Multumiri UNZOMBY si TUDOR_CJ pt ajutor. Am avut un proiect destul de misto, care consta in faptul de-a pune abs pe BBI, dar din pacate a cazut afacerea. Am mai atasat niste poze cu masina si un kit de xenoane (xenon faza scurta, halogen faza lunga 6000k folosit putin) de vanzare la 250lei.
                    Attached Files

Comment

• foarte tari modificarile. se simte vreo diferenta la franare?
                      sigpic

Comment

@Bolo tind sa te cred cand zici ca pana la cluj nu e mult..mai ales dupa ce ai parcurs in 2 zile trasee gen bucuresti-cluj-satu mare si satu mare-cluj-medias. Ruta medias-cluj cred ca o faci doar asa..sa te mai destinzi . Cand mai merg catre agnita o sa vin pe partea mediasului si ne mai intalnim. Mersi pt parere!
                        @Cristi_Xp daca nu risti nu castigi, sau cel putin daca nu incerci nu vei stii niciodata daca se poate sau nu. Pui un compresor finut si incepi de la presiune de 0,5 nu neaparat sa castigi cine stie cati cai (cu toate ca si castigi) da gandedeste-te ce frumos ar creste in ture motorul si pt benzina se mai gasesc piese "sport", incet ai putea avansa..
                        ca sa inveti ceva nu trebuie neaparat sa faci experimente...e destul si sa stai sa privesti si sa inveti ...
                        Am avut un preten care a pus turbo pe un o onda 1.5 de 90 cp ,si a bulit motorul intr-o luna ...Ca sa nu spun ca la 0.5 nu se simtea mai nimic...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Acum 2 zile BBI-u a primit cadou de pe YCE discurile ventilate si etrierii mai mari plus placute frana noi. Multumiri UNZOMBY si TUDOR_CJ pt ajutor. Am avut un proiect destul de misto, care consta in faptul de-a pune abs pe BBI, dar din pacate a cazut afacerea. Am mai atasat niste poze cu masina si un kit de xenoane (xenon faza scurta, halogen faza lunga 6000k folosit putin) de vanzare la 250lei.
                          Si volan in piele, tot cadou..... )
                          2004 Dacia Logan 1.4MPi
                          2006 Dacia Logan 1.5dCi
                          2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Imi place foarte mult masina arata super
                            Ai grija mare de ea si spor la planurile de viitor!
                            http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• @Cristi_Xp eu unu as incerca pe bune..si-a lua un baiat din cluj o "onda" cum iti place tie sa-i zici, rosie motor 1,6 cu turbo pus aftermarket dusa la 240 cp, a fost la vanzare pe "fortuning". Trebuie sa il intreb cum ii merge si ce a fost schimbat la ea sa reziste la atata herghelie din motorasul de 1.6. Si la faza cu 0.5 bari treb sa te contrazic , cum sa nu se simta? cand multi care isi pun turbo pe ursi 2.5 cu interne stock duc in 0.8bari cat ii limita pt interne stock si iau aproape de 100cp.
                              @Bogdan_1984 si @RAD mersi pt pareri, normal ca se simt..altfel nu le faceam ;). Era de vis sa pot pune si abs-u
                              @Tudor_CJ nu stiu cum am putut uita de volanul de piele..care tot cadou a fost..si tot de la UNZOMBY .

Comment

• domnu deci sa inteleg ca nu e bixenon, nu?
                                ca daca e l-as lua eu...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google