Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu Bolo, din pacate nu e bixenon, iar ca marca astea cred ca sunt siemens. La pret de noi sunt ceva mai scumpe ca si philips-urile tot asa xenon pe scurta, hologen pe lunga care la whitexenon din cj sunt 400lei.

Comment

• Cand vedem BBI-ul la 140cp?

Comment

• Stai sa-l masor doar! ... cand o sa-l masor??? sa mai dea putin caldura!

Comment

• Sa inteleg ca masori masina (Dyno) doar cand e cald ?...face rau la motor.
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Felix draga, la cat bine i-am facut la masina asta..mai incape si putin rau! ;)

Comment

• salut. nu te-ar interesa un schimb cu xenonul pe una bucata pereche stopuri clare?
              Attached Files
              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• daca erau fumurii, ca ale mele, poate ii convenea...
                pe culoarea masinii lui nu stiu daca astea s-ar potrivi...
                Life is short...play more!
                http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• BBI idolu taximetristilor din Cluj

PS: Mai pune niste poze noi cu savienu )
                  2004 Dacia Logan 1.4MPi
                  2006 Dacia Logan 1.5dCi
                  2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• ) prieteni stiu de ce)

Oricum tare BBi-ul ... sa tina el piept unui 330
                    ...de doi lei :p

Comment

• @Liculicu nu imi place modelul asta de stopuri si vb lui Bolo sunt prea deschise pt masina mea.
                      @Tudor_Cj dupa ce reusesc sa-mi spal masina o sa revin cu niste poze!
                      @Mishu_wrc mersi pt sustinere, dar proprietarul 330-ului spunea ca nu i-ar merge f bine masina..dar probabil nici a mea nu mergea f bine aseara deci totul a fost doar o impresie...

Comment

• 330d nu este mare lucru masina de fabrica face suta in 8 secunde,are 180cai si 1600kg.
                        Bogdan Bmw-ul e e46 330d nu e90 cum ai spus.

Comment

• @Andrey_rs era sa inghit tastatura de la atata ras... ))))))))))))) OKE!! Si ce vrei sa zici prin asta? NU CA AI STII CE ZICI.. DA ASA DE CURIOZITATE?!

Comment

• Eu stiu ce spun, si nu ''infloresc'' datele masinilor...si ai inteles foarte bine ce am vrut sa zic.
                            Salut!

Comment

• Ce tare ii BBI-ul....am dat azi o tura cu el, in a doua cand am bagat pedala in podea imi facea volanu stanga dreapta, ce-i drept nici eu nu am tinut bine volanu ca nu ma asteptam la o asa explozie de putere....super BBI...mai vreau o tura
                              ...de doi lei :p

Comment

• Poze

Ce cuvinte mari folosesti domnu' Mishu! Ma bucur ca ti-a placut! Am atasat cateva poze de la intalnirea loganclub de ieri. This is CJ-25-BBI!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google