Nu Bolo, din pacate nu e bixenon, iar ca marca astea cred ca sunt siemens. La pret de noi sunt ceva mai scumpe ca si philips-urile tot asa xenon pe scurta, hologen pe lunga care la whitexenon din cj sunt 400lei.
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
Sa inteleg ca masori masina (Dyno) doar cand e cald ?...face rau la motor.
Comment
-
salut. nu te-ar interesa un schimb cu xenonul pe una bucata pereche stopuri clare?
Comment
-
daca erau fumurii, ca ale mele, poate ii convenea...
pe culoarea masinii lui nu stiu daca astea s-ar potrivi...Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
@Liculicu nu imi place modelul asta de stopuri si vb lui Bolo sunt prea deschise pt masina mea.
@Tudor_Cj dupa ce reusesc sa-mi spal masina o sa revin cu niste poze!
@Mishu_wrc mersi pt sustinere, dar proprietarul 330-ului spunea ca nu i-ar merge f bine masina..dar probabil nici a mea nu mergea f bine aseara deci totul a fost doar o impresie...
Comment
-
Ce tare ii BBI-ul....am dat azi o tura cu el, in a doua cand am bagat pedala in podea imi facea volanu stanga dreapta, ce-i drept nici eu nu am tinut bine volanu ca nu ma asteptam la o asa explozie de putere....super BBI...mai vreau o tura...de doi lei :p
Comment
-
Poze
Ce cuvinte mari folosesti domnu' Mishu! Ma bucur ca ti-a placut! Am atasat cateva poze de la intalnirea loganclub de ieri. This is CJ-25-BBI!
Comment
Comment