Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eeeee da hai odata ca tot stau pe faza
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• ce ce ce?ce se intampla cu bbi?:-w...hai ca is curios
      Apropo,vreau si eu o tura:P
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Lasa asa ca e bine ... ii fierbi pe toti ... Sa se inroseasca ca racii

P.S. Asteptam dar au trecut 8 zile si deja nu mai am unghii la mani si picioare

Comment

• salut.. f tare masina.. cateva inteberi..:

unde teai legat cu ceasul de boost sau unde e cel mai bine sa pui T`ul
          blowoff`u cel model e si daca e benefic sau daunator turbinei , ea avand deja evacuare, lag`u nu sa marit?
          sigpic

Comment

• @NZN-ule ) ti-e familiar citatul: "cu rabdarea treci si marea"? Mai ai si tu putina rabdare! Sper ca pana la intalnire sa se rezolve.
            @SilviuB daca mi-ai vedea mie culoarea..si apropo deja au trecut 8 zile?!hmm eu in timpul asta plus ce se mai aduna nici nu pot circula cu masinuta.. dar in cele din urma totul va fii bine..sau cel putin asa se zice ;)
            @Unknown mersi! Ceasul a venit impreuna cu kitul de montare, diferite piese pe diferite diametre, (mai multe variante de instalare) dintre care am ales un "stutz" sudat pe tubulatura de la intercooler pe care am infiletat furtunasul de presiune care merge in masina la ceas. La faza cu blow-off nu te-am prea inteles, da referitor la lag, el nu creste, ci scade, am explicat si unde mi-e incarcat un filmulet cu sunetul motorului, ca turbina fara bov scoate presiunea afara pe evacuare sau pe admisie si mie presiunea de la 1.5 bari imi coboara la 0 cam intr-o sec o sec jumate. Daca pui bov presiunea aia iese instant si turbina face din nou presiune fara sa se mai piarda timpul si cu evacurea presiunii deja existente. Lagul se simte putin daca vrei sa faci o depasire, accelerezi sa iesi si apoi lasi acceleratia evitand pt un moment depasirea, pana se incarca iar poti spune ca se simte dar nu f tare!

Comment

• Poze

Surpriza de Pasti a avut grija firma LOGTUNING sa fie si pt mine, comandand coletul direct din Germania joi 16.04.09 iar azi, marti 21.04.2009 mi-a ajuns direct acasa. Nu ma asteptam sa-l primesc mai repede decat pe sfarsitul saptamanii, dar e numai bine azi, pt ca maine va fii pe masina! Am 2 poze pt ce am asteptat atata timp, surpriza nu e foarte mare dar cu siguranta e consistenta !
              Attached Files

Comment

• A fost darnic iepurasul cu tine de Pasti!!

Comment

• superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tare dabi astept sa pui poze cu ele montate
                  Last edited by al!n; 21 April 2009, 17:09.
                  AG 16 Y M A

Comment

• Deci super tare.....cat te-au costat?
                    Asteptam poze

Comment

• Cel mai tare logan de pe forum .... UNICUL BBI
                      2004 Dacia Logan 1.4MPi
                      2006 Dacia Logan 1.5dCi
                      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Foarte frumos...o suspensie adevarata, ptr o masina adevarata.
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• da-mi nu pm cu un pret pentru arcuri. !!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• eram sigur!!!!!!!!!!
                            bravo tata, super tare
                            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• Originally posted by Bibi View Post
                              Surpriza de Pasti a avut grija firma LOGTUNING sa fie si pt mine, comandand coletul direct din Germania joi 16.04.09 iar azi, marti 21.04.2009 mi-a ajuns direct acasa. Nu ma asteptam sa-l primesc mai repede decat pe sfarsitul saptamanii, dar e numai bine azi, pt ca maine va fii pe masina! Am 2 poze pt ce am asteptat atata timp, surpriza nu e foarte mare dar cu siguranta e consistenta !
                              prima suspensie reglabila pentru logan din tara ... is curios daca vor mai fi si altii
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• din ce stiu eu a mai fost unu in bucuresti dar a dat-o jos deoarece era foarte rigida indiferent de garda aleasa.nu sunt sigur ca a fost doar ce am auzit si eu.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google