Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari!!Sper sa ma plimbi si pe mine dupa ce o montezi, nu de alta dar si eu am in plan una identica.
    sigpicFast&Furious
    Team CSR
    Logan Club CLUJ

Comment

• m-as fi bagat si eu ... din pacate mai merge si familia in masina ... si asa am belele cu arcurile HR ca zdrangane masina
      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Masina e super,felicitari,dar nu e nici pe departe singura suspensie..1 mai e una in bucuresti(omu nu e multumimt de ea,nush ezact dece) si restu masinilor de raliu sunt echipate cu asa ceva.....Ia zine cati bani a fost???
        sigpic

Comment

• Niste poze cu BBI-ul... suspensia este cu mult mai confortabila ca cea veche (bilsten+eibach)... Din auzite este singura suspensie vanduta in romania...

PS: UNICUL BBI
          Attached Files
          2004 Dacia Logan 1.4MPi
          2006 Dacia Logan 1.5dCi
          2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• arata extraordinar de bine.felicitari! cati cm coboara cand e lasata la maxim?
            Last edited by al!n; 22 April 2009, 17:49.
            AG 16 Y M A

Comment

• mamaaaa ce joasa e..felicitari bbi pentru achizitie
              low....&.....slow

Comment

• Si inca 2 poze )... Al dracu suspensii numai intra in garaj
                Attached Files
                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                2006 Dacia Logan 1.5dCi
                2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                  arata extraordinar de bine.felicitari! cati cm coboara cand e lasata la maxim?
                  35-70mm fata si 40-80mm spate

Originally posted by Tudor_cj View Post
                  Niste poze cu BBI-ul... suspensia este cu mult mai confortabila ca cea veche (bilsten+eibach)... Din auzite este singura suspensie vanduta in romania...

PS: UNICUL BBI
                  faina distanta de la scut la pamant
                  Last edited by Cristi_Xp; 22 April 2009, 18:29. Reason: Automerged Doublepost
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• cred si urmeaza un upgrade al scutului ?...ceva tabla mai groasa de otel?
                    sigpic

Comment

• Felicitari ptr achizitie,merita toti banii,bafta in continuare.

Comment

• low riderrrr frate, esti demential, imi placeeeeee !!!!!! ce ai facut cu suspensia veche???
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• ai de capu meeeu si eu vreaaaaau )) deci foarte foarte bine arata masina , e joasa ..
                          bravo , felicitari pentru achizitie , curand vreau sa vin si eu la voi la cj la o intalnire sa o vad live
                          Its just a car ...

Comment

• bibi...masina arata....habar nu am ce sa zic..e.....prea superba cu arcurile alea man:|mortala acuma ai grija de ea....aaaa...inca ceva.....duminica daca nu mi-o dai o tura,iti fac pana)sa vezi atunci cum ramai suspendat)
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ma nene, esti bine de tot cu suspensia aia. Ceva roti care ating in aripi?

Nu zisai cit au costat...
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Poze

Mai am niste poze facute cu telu meu..dar revin mai spre seara cu detalii si alte poze..
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google