pune-o la pamant, ba, pune-o la pamant (asa ziceau unii de stau aci in cartierul vecin, ceva cu "familia")
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
-
CEL MAI URAT LOGAN DIN CLUJ!!!!!!!!!!!
mare grija de ea bibi ca arata prea tare
Comment
-
hopa si eu cu cadrul meu preferat, cine vrea sa ia exemplu de tuning adevarat si de bun gust pe parte de performanta bbi power low rider rulzzzzAttached FilesLast edited by unzomby; 23 April 2009, 00:10.
Comment
-
Originally posted by unzomby View Posthopa si eu cu cadrul meu preferat, cine vrea sa ia exemplu de tuning adevarat si de bun gust pe parte de performanta bbi power low rider rulzzzz
mai, nu prea e performanta la mersul de zi cu zi. Arata benga, ce-i drept, numai ca strazile nu-s asa prietenoase
@bibi, foarte important, repozitioneaza-ti toate bucsele (bascule fata, bara stabilizatoare, punte spate). Altfel, in 5000 km nu le mai ai
Comment
-
is curios cum se comporta in curbe;))....imi si imaginez!poza care o pus-o unzomby ii prea de tot,masina e mai mult decat grozava,acuma ramane ca tu sa ai foarte mare grija,pentru ca dumurile din cluj is praf(nu numai din cluj:-P)take care and drive safe!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by Vlad_c View Postbogdane eu zic ca e prea jos... arata f bine da nush cat iti rezista baia de ulei...si pe langa asta deja cand ii asa de jos nu mai lucreaza in parametrii amortizoarele...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Arata super bine in poze dar in realitate ii criminala....incredibil ii ca tre sa te apleci sa deschizi usa))...BBI sa ai noroc de noua suspensie
PS: ori cat de tare o fi BBI-ul tot nu o atras atatea priviri ca YCE-u lu' unzomby ))))...de doi lei :p
Comment
Comment