Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pune-o la pamant, ba, pune-o la pamant (asa ziceau unii de stau aci in cartierul vecin, ceva cu "familia")
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• pe burrrrtaaaaaa. Superrrrr !!!!!!!!!
      sigpic
      The MVP

Comment

• Cat am visat eu la suspensia asta !Arata bine rau ! Bravoooooo! Acum sa ia grija la gropi si bolovani,ca nu duce lipsa patria de asa ceva.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• bogdane eu zic ca e prea jos... arata f bine da nush cat iti rezista baia de ulei...si pe langa asta deja cand ii asa de jos nu mai lucreaza in parametrii amortizoarele...

Comment

• CEL MAI URAT LOGAN DIN CLUJ!!!!!!!!!!!
            mare grija de ea bibi ca arata prea tare
            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• fain de tot felicitari; pomeneai de ea de acum vreo 3 luni si ti-ai luat-o pana la urma
              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Vlad...nu ai observat ca s-a cumparat pachet complet?? deci..nu se uzeaza nimic aiurea !
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• hopa si eu cu cadrul meu preferat, cine vrea sa ia exemplu de tuning adevarat si de bun gust pe parte de performanta bbi power low rider rulzzzz
                  Attached Files
                  Last edited by unzomby; 23 April 2009, 00:10.

Comment

• Frumos, frumos.. Nu ai spus, cat a fost "amenda"?

Comment

• Originally posted by unzomby View Post
                      hopa si eu cu cadrul meu preferat, cine vrea sa ia exemplu de tuning adevarat si de bun gust pe parte de performanta bbi power low rider rulzzzz

mai, nu prea e performanta la mersul de zi cu zi. Arata benga, ce-i drept, numai ca strazile nu-s asa prietenoase

@bibi, foarte important, repozitioneaza-ti toate bucsele (bascule fata, bara stabilizatoare, punte spate). Altfel, in 5000 km nu le mai ai
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• is curios cum se comporta in curbe;))....imi si imaginez!poza care o pus-o unzomby ii prea de tot,masina e mai mult decat grozava,acuma ramane ca tu sa ai foarte mare grija,pentru ca dumurile din cluj is praf(nu numai din cluj:-P)take care and drive safe!
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by Vlad_c View Post
                          bogdane eu zic ca e prea jos... arata f bine da nush cat iti rezista baia de ulei...si pe langa asta deja cand ii asa de jos nu mai lucreaza in parametrii amortizoarele...
                          care amortizoare ? alea sport de pe suspensia reglabila?
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• E super,e visu meu...dar scump doamne scump....Baga si un scut de raliu...si atunci e ok....
                            sigpic

Comment

• Arata super bine in poze dar in realitate ii criminala....incredibil ii ca tre sa te apleci sa deschizi usa))...BBI sa ai noroc de noua suspensie

PS: ori cat de tare o fi BBI-ul tot nu o atras atatea priviri ca YCE-u lu' unzomby ))))
                              ...de doi lei :p

Comment

• 8 cm si 10 cm. ce joasa e. banui ca s-au exclus gratarele si masina burdusita de persoane si bagaje.

oricum, bafta in continuare!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google