Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @bibi, nu uita de bucse. Este foarte important la garda asta la sol. Daca nu le pui bine, le tii tensionate si se rup imediat. Si nu sunt sigur ca se gasesc bucse pt puntea spate
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Parerea mea este ca intr-adevar arata bestial masina cu kw, doar ca nu au fost proiectate pentru drumurile noastre

Comment

• Poze made by Unzomby

@Radu2008 a fost, este si va fii darnic Cel De Sus, Doamne Iti multumesc!
        @Spark88 mersi! Pt mai multe detalii despre suspensie suna-l te rog pe Viorel (sef LogTuning) 0722-205.202.
        @Tudor_cj nu am cuvinte
        @Felixb ce cuvinte mari ai folosit! Mersi!
        @B-64-MVP mersi! Arcurile sunt promise deja, telescoapele bilstein daca te intereseaza pe tine sau pe altcineva..
        @Liculicu mersi, stiam oricum ca nu iti place . Mare domn!! Ne vedem Duminica!
        @Al!n mersi! Si masinuta ta arata bine asa lasata, suspensia KW nu e rigida insuportabil, eu sunt de parere ca e mai moale decat vechea suspensie. Oricum si cand vrei sa-ti faci garda joasa arcurile tot aceasi cursa o au, ele nu se comprima, probabil ai vazut in poze facute de mine.
        @FastFurious mersi!! Am vrut sa-ti facem o vizita aseara da la ce denivelari sunt prin Turda, am zis: lasa ca ne vedem Duminica la intalnire!
        @VanDiesel mersi! Ti-am pomenit de 3 luni de ea pt ca doar de atunci vorbim, dar am fost pregatit sa o cumpar de 5 luni, inainte sa am accidentul si ma gandesc la ea de cand a aparut, adica la nici 2 luni dupa ce mi-am luat-o pe asta ce o aveam. Suspensia e chiar confortabila, am incercat si ceva "cratere in limita garzii la sol" sa vedem cum face si e f ok!
        @Golan91 mersi! Probabil ai dreptate, dar cu siguranta e prima suspensie reglabila KW vanduta in RO de LOGTUNING si crede-ma ca eu am toate motivele sa fiu multumit de ea. Pt mai multe detalii despre suspensie suna-l te rog pe Viorel (sef LogTuning) 0722-205.202.
        @Alexutzu mersi!
        @Cristi_Xp Kw-u spune ca suspensia lasa intre 3.5-7cm fata si 4-8cm spate, dar nu stiu exact cum, pe ce jante si cauciucuri s-au facut masuratorile. Din moment ce garda normala a loganului este de 20cm fata si 21cm spate, calculati voi cat lasa din moment ce eu am avut mai putin de 8 cm fata si undeva la 9cm spate cu jante pe 15" si cauciucuri pe fata care mai coboara cu 1,5cm si pe spate cu 0.7cm. Scutul era la 5,5cm hai 6 fortati
        @Unknown sper sa nu se ajunga acolo ;)
        @Florinred mersi, bafta si tie! Suspensia chiar isi merita banii si nu doar pt aspectul care ti-l da masinii! Am fost cu masina incarcata 1+3 pers la 180kmh fara pic de trepidatie sau orice altceva care sa se simta pe masina.
        @Raduprov mersi! Hai Duminica pana la cj ca nu e asa mare distanta si vii cu noi (Loganclub Cluj) la un mititel si aer curat intr-o zona deosebita. Masina arata bine si in poze dar in realitete iti un sentiment "si mai de bine" .
        @MS-41-NZN mersi! Ai grija sa-ti aduci un cutit care taie bine sa nu te chinui prea tare. Hai Duminica si vedem cum facem ;)
        @Dsign roti care freaca in aripi la tot pasul domne' la 9cm fata si 9cm spate. Dar o voi mai ridica putin, in jur la 10cm fata spate. Directia trebuie neaparat reglata ca imi trage intr-o parte, voi incerca azi sa o reglez, mersi! Pt mai multe detalii despre suspensie suna-l te rog pe Viorel (sef LogTuning) 0722-205.202.
        @Dan.gutu mersi! si uite dovada ca visele pot deveni realitate, crede-ma ca si eu am visat mult la ea. De drumurile din oras nu prea ma stresez si in afara orasului prea putin ies..
        @Vlad_c mersi dar asa cum a spus Thejock3r suspensia a fost conceputa la pachet (arcuri+telescoape) in asa fel incat sa fie totul bine ca e ridicata ca e lasata.
        @Unzomby frumoase cadre mai prinzi..ai ceva experienta o sa pun si restul pozelor facute de tine ca sunt tare dragute.
        Attached Files

Comment

• Te salut, este prima data cand postez aici dar am citit tot topicul.
          Numai si numai cuvinte de lauda pentru tine. FELICITARI.
          I-am chemat si pe colegi de serviciu -> au ramas masca, au spus ca nu poate fi adevarat.
          Asa ca, FELICITARI si din partea lor.

Cu bine si sa ai mare grija.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• ce diferenta mare e , totusi nu imi vine sa cred ca e asa de mult lasata,abia astept sa o vad live ..odata
            fa ceva cu gaura din spoiler (cea din dreapta) pun o toba asa de umplutura acol sau fa ceva ca arata urat asa , schimba spoileru
            drumuri bune colegu
            Its just a car ...

Comment

• nu pune toba ca ingreunezi masina ... )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Bibi , sincere felicitari din partea mea !
                iti urez mers cu accelaratia in blana pe viraje si ai grija de ea si de tine !
                Din cate am citit , garda la sol pe fata este de 9cm si pe spate tot 9 cm ?
                La mine o coboara 9.5 pe fata si 9 pe spate.
                ce dimensiuni ai la gume ?
                oricum...de cand am vazut`o pe a ta lasata , parca mie scarba acuma sa ma uit la a ea.
                E frumoasa domne
                succes in contiunare !!!
                Attached Files

Comment

• si ca sa ii citez pe unii de vand masini "SIMPLY SUPERB"
                  bravo fra!!!!!!
                  http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• Bine ca nu-s bolnav cu inima ca la urma ma aveai pe constiinta

Deci e

Comment

• deci super ...imi place f multe ..pasiune , pasiune si iar pasiune bravo

Comment

• arata BELEA.cam mult dar pentru cine isi permite...merita totzi banii.
                        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• frumos..ce sa zic..sa o stapanesti sanatos in curbe si in drifturi
                          bafta mult!
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Dragi forumisti Logan club: Nu dati banii pe prostii, luati KW-uri la copiiii:d

Un logan diesel preferance 8200euro , o suspensie Kw reglabila 929euro , fericirea lui bibi de nepretzuit:d

Comment

• Frate, pune suspensia pe CASCO, nu vad prea bine amortizoarele alea in caz de groapa... Si la cit costa, eu zic ca se merita sa dai 50-60e pe an in plus ca sa fii asigurat
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @Eu4yas mersi! Respecte!
                                @Raduprov am o bara spate in beci aceeasi culoare, mai trebuie vopsita integral. Cand o vopsesc aia de spate o vopsesc si aia din fata si probabil plafonul.
                                @Cristi_Xp scutu de la motor l-am pus si are 7 kg, inca o toba de 4 kg ce mai conteaza
                                @Andreea13 garda la sol s-a mai ridicat la 9,5 fata aproape 10 spate. 205/50/15 perechea spate si la fel va fii fata de la 205/55/15. P.S. arata bine masinuta ta!
                                @Liculicu multu’!
                                @SilviuB e bine de stiut pt altii ;)
                                @Pustiu6 asa e! totul din pasiune si pasiunea vine din inima, iar din inima vin cele mai bune decizii Mersi!
                                @Ag80bik mersi!
                                @Tzony_18 daca era si cu tractiune spate..hmm parca parca.. Mersi!

@Unzomby mersi! Tie ti-o recomand in prima faza, o poti lasa pana ating pragurile in curbe ceva de genul rotilor ajutatoare la biciclete ca sa nu se rastoarne cine o duce mai rau cu echilibristica .
                                Logan ambition diesel (avariat) 800 euro… suspensie kw 959euro... bucuria parintilor, de nepretuit!

@Dsign astept sa vina factura pe ele ca mai am cateva de bagat (intercooler, jante, xenoane)!
                                Last edited by Bibi; 24 April 2009, 08:28.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google