hahaha simti concurentza k vine tare din urma asa-i bibi:P dupa ce imi termin masina iti dai seama k o lasam din nou pe burta si dak ma ajuti i montam si roate ajutatoare dar pe plafon sa pot urca feleacul in 2 moduri
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
Originally posted by Bibi View Post@Unzomby mersi! Tie ti-o recomand in prima faza, o poti lasa pana ating pragurile in curbe ceva de genul rotilor ajutatoare la biciclete ca sa nu se rastoarne cine o duce mai rau cu echilibristica .
Logan ambition diesel (avariat) 800 euro… suspensie kw 959euro... bucuria parintilor, de nepretuit!
... bibi prezintane noua achizitie.:p2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Naspa masina...tot lampile alea vopsite le ai?...sau lacuite?
Comment
-
@Felixb stiu ca sunt naspa, lacuite si nici macar pereche, ca unu e mai nou si celalalt e mai vechi. Dar am o veste buna pt tine..in viitorul apropiat le voi schimba si o sa vezi ca o sa-ti placa de masinuta mea cu toate ca nu e rosie. )
@Andreea13 daca nu e prea mare deranjul fa-mi te rog niste poze cu ruleta la praguri in dreptul gaurilor unde bagi cricul sa vedem ce arata acolo!
@Hunior mersi! Nu stiu exact cat am acum, dar oricat as avea nu ii pot pune jos ca imi variaza puterea de pe harta superioara..trebuie sa incerc sa sterg eventuale erori poate isi revine. O veste buna: in curand (1mai) se deschide un dyno la noi in cluj si vom putea face masuratori de putere, 0-100kmh, timp pe 402m s.a.m.d.
@Unzomby trebuie sa iti punem neaparat si un telescop ca sa poti schimba partile de rulare, daca te-ai saturat de roti apesi un buton si te trezesti pe plafon, cand te saturi si de plafon si vrei sa revi la loc apesi din nou. ;) Eu zic ca va iesi o treaba buna, mai ales ca noi lucram pe incredere!Last edited by Bibi; 26 April 2009, 03:23.
Comment
-
Si pe lazi de bere SA nu uitam !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Comment
-
Cred ca jantele aurii ar putea da bine pe un logan culoarea albastru egee..gen subaru. La culoarea mea cred ca ar prinde bine albul, da nu ma gandesc sa le vopsesc.
Domnu felix, nu s-ar mai numi surpriza daca as spune dinainte.. RABDARE RABDARE SI IAR RABzzzzzzzz mi-e somn deja..revin cu noutati ;)
Comment
-
Felicitari! TE-am admirat aseara in dezmir, super masinutza, arata beton, si e cel mai tare logan din RO, eu zic ca face in jur de 7.8 -8.2 pana la 100.
AS avea o intrebare, cam cat te costa sa aduci motorul la acest nivel?
Felicitari! TE-am admirat aseara in dezmir, super masinutza, arata beton, si e cel mai tare logan din RO, eu zic ca face in jur de 7.8 -8.2 pana la 100.
AS avea o intrebare, cam cat te costa sa aduci motorul la acest nivel?
Comment
Comment