Cine stie stie...nu? bibi... cel mai puternic logan din tara. Mi-a placut de tine ca ai facut reclama si la forum Cand ai dat prima linie cu GTI-ul o striga comentatorul cine vrea sa se inscrie in LoganClub sa ridice mana sus, sa-i vezi ce ridicau romani ... Cat timp o stat BBI-ul in parcare nu o venit nimeni sa ne intrebe de el sau sa-i faca poze, dupa liniutza tati... Bai ii foarte tare... vi sa ne dam, pot sa-i fac poze ... etcehh si inca ceva o fost tare ala ce inspecta masinile )) mah copile esti sigur ca vrei sa te bagi la A2 cu Dacia
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
130 o declarat aseara ala cu supernova.. o fost kitra... so bagat la A1.. da ala avea peste 100 de cai... sau ceva nu era in regula pe acolo amu da.. trebuia sa zica comentatorul ca ii motor diesel.. capei toti radeau parca vad.. si cand era pus in fata situatie.. nu mai era de ras.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Keanule a declarat 130cp ca sa se poata baga la A2, si ala cu supernova (UKU) avea undeva la 87-90cp (Soft DIMSport, admisie si evacuare) si GTI-ul cu care sa dat avea pe talon 116cp si pe dyno 150cp asa ziceau baieti din Cluj Street Team oricum o mers foarte bine si GTI-ul, ala numai putea de ciuda ca io dat-o loganuLast edited by Tudor_cj; 10 May 2009, 17:36.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
haha, ui mah BBI-ule ce zic ziaristii "Surprizele s-au ţinut lanţ sâmbătă noaptea. O Dacia Logan, sau cel puţin aşa arăta caroseria, a ţinut piept unor veterani ai vitezei precum BMW ori Mercedes." (clujeanul.ro)
PS: 2 poze cu proprietaru si cu masinutza2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Tare loganelul ce sa zic eu ..M-am simtit f bine sa vad ca dacia mea place multimii.
Mi-au fost luate 2 interviuri si sper sa pot face rost de ele sa le pun pe forum, sper sa pot face rost si de ceva filmulete si poze, din cati cunoscuti au fost nu stiu daca a avut cineva camera la el.
@Hunior, pe 120cp am scos 8 sec, aseara am fost pe 140 cp cu -77kg din totalul greutatii, eu zic ca trebuie sa fie undeva la 7 sec. Pe 200m cat a fost cursa am luat 130km/h. De banii investiti nu are rost sa vorbim ;)
@Se-sayd nu am facut dyno, din pacate in ultimul timp sunt tot pe datorie cu $ , multumesc e putin celor care ma sustin, se stiu ei care!
Comment
-
Bravo domnule!Felicitari!Sa pui ceva filmulete!
Numa bine!
Comment
-
bravo, bravo, bravo si inca odata bravo pentru tot ce ai facut la aceasta masinuta si in al 2-lea rand pentru prestatia excelenta de la Dezmir.
Comment
-
Originally posted by B-87-GBY View PostCum ar fii ,sa vopsesti jantele aurii?
Ii sta foarte bine si sportiv pe culoarea asta cu rotile albe (vezi colegul MCD de pe forum)
Comment
-
Tare bbi-ul...ce il aplauda lumea si cand era in parcare (inainte de curse) nu il baga nimeni in seama....oricum i-ai facut mandri pe toti loganisti
@keanurev: cum dracu sa aibe ala cu supernova peste 100cp??? ii motor de 1,4, fara turbo veci nu treci de 100cp, poate doar cu NOS ))...de doi lei :p
Comment
-
Ce poate sa faca o suspensie dintr-o masina. Facuta cu mult bun gust. Felicitari !Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment