Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poti sa ii faci ce vrei ca mie tot nu imi place!!
    bravo ma omule, bravo!!!!!!!!!
    http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• FELICITARI...un rezultat normal,masinile cu care te-ai dat au fost slabe...mizilic, in comparatie cu altele mult mai tari pe care le-ai facut...BBI the BEST.... BBI rules...hai ca ti se urca la cap.
      Last edited by felixb; 11 May 2009, 16:13.
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• @felixb:nu te tenteaza sa pui motoru de pe clio pe un logan??? ...sa bati masini tari cu un clio RS nu ii tot una cum ar fi daca le-ai bate cu un logan cu un super motor ;)

PS: mi-ar fi placut si fi fost si tu la cluj...poate data viitoare
        ...de doi lei :p

Comment

• La linii am mers cu evacuarea scoasa si am avut pierdere de cuplu la 250nm de la 272nm cat e cu evacurea pusa, iar caii care erau aceasi (cu sau fara evacuare), la numar 124 si cuplu intra mai tarziu daca evacuarea e scoasa. Pe harta de sus am scos 143cp cu 278nm cu evacuarea scoasa si cand sa o masor cu evacuarea pusa am intampinat niste probleme. In zilele urmatoare se va masura cum trebuie. Mai spre seara primesc fisele de azi si o sa le postez.

Comment

• Bravo Bibi ! Felicitari pt performante !

Comment

• Pai cum sa nu te enervezi cind un looser spune despre Logan ca e un rahat? Cum?

Bravo Bibi, da-le mucu', asa cum facea odinioara Felix, de se zgariau fitosii cu beamveuri pe ochi...
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by Bibi View Post
                Cred ca jantele aurii ar putea da bine pe un logan culoarea albastru egee..gen subaru. La culoarea mea cred ca ar prinde bine albul, da nu ma gandesc sa le vopsesc.
                Domnu felix, nu s-ar mai numi surpriza daca as spune dinainte.. RABDARE RABDARE SI IAR RABzzzzzzzz mi-e somn deja..revin cu noutati ;)
                facut in repezeala
                Attached Files
                Logan by Renault Pure Blood
                Nothing beats Low Cost

Comment

• daca ii faci jantele aurii poti sa ii pui pe usi bile de foc si pe capota vultur de ala jmecher si est shaf :P jantele albe vin la fix, vezi la masina mea!

Comment

• Felicitari, sa auzit pana departe de performantele BBI-ului

Comment

• felicitari frate..ma bucura enorm sa vad ca exista si loganuri care le da clasa la fitzosi astia cu bmw-ri sau mai stiu eu ca .sa o stapanesti sanatosi si sa realizezi tot ce tiai propus...
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Poze dyno si filme ko racing

Baieti va multumesc pt sustinere! Cum au mai spus si altii, trebuie aratat ca desi masina este marca dacia logan poate face si ea treaba buna. La fel am zis si cand am luat locul 2 la baia mare anul trecut "si dacia logan poate"!
                        @CriSTI68 dragut , incearca sa le faci pe alb de curiozitate.
                        Dupa cum se obs din graficul 1, 2, 3 si mai ales 4 fara contrapresiune pt turbina pe evacuare este pierdere si de cai putere si cuplu, iar pe deasupra puterea vine mai sus in ture decat ar trebui.
                        Attached Files
                        Last edited by Bibi; 12 May 2009, 14:22.

Comment

• bravo bravo

137cp?
                          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• felicitari bibi , foarte tare si tine`o tot asa.

Comment

• Mult succes in continuare bibi!
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• felicitari...ce mai, fara cuvinte.
                                Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                                http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google