Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumos. Inca odata felicitari! Sper sa ajung si eu sa-ti vad bolidul cat de curand.
    Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• Abia astept sa vina momentul adevarului;) stii tu la ce ma refer:P

Comment

• Bafta in continuare
        Sa ai grija de BBI.
        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• bravo ,spor la treaba in continuare.
          sigpic #

Comment

• KO, Racing, Cluj, Mai, 2009, 09.05.2009, dezmir, liniutze, liniute, legale, curse, masini, grillfest

inca un film de la legale
            "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Stopuri clare

Nu stie cineva de unde si la ce bani as putea sa-mi cumpar o pereche de stopuri clare fara sticla fumurie, fara crom, exact ca cele din poza?!
              Attached Files
              Last edited by Bibi; 14 May 2009, 14:04.

Comment

• felix parca avea asa ceva
                vezi vb cu el si poate gasesti si la LOGtuning ...sau ...vezitrebe sa gasesti
                Its just a car ...

Comment

• felicitari BBI , se pare ca ai detronat "mitul" BFF . 137 caluti...e ceva !
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @bibi: am gasit eu ceva pe sait la alfaromtrans 430ron http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=336
                    Last edited by Tudor_cj; 14 May 2009, 15:05.
                    2004 Dacia Logan 1.4MPi
                    2006 Dacia Logan 1.5dCi
                    2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Mersi tudor! Logtuning nu mai comercializeaza stopuri. Masina a scos si 143cp. O sa postez si harta finala cand voi face masina sa mearga bine pe harta de sus. Deocamdata sunt prea "obosit" sa mai fac ceva la ea. Va urma ;) Bff a fost frumos si performant din mai multe pcte de vedere, bbi e mai simplut, dar pana la urma nu conteaza ca nu facem intrecere..

Comment

• Originally posted by Bibi View Post
                        Baieti va multumesc pt sustinere! Cum au mai spus si altii, trebuie aratat ca desi masina este marca dacia logan poate face si ea treaba buna. La fel am zis si cand am luat locul 2 la baia mare anul trecut "si dacia logan poate"!
                        @CriSTI68 dragut , incearca sa le faci pe alb de curiozitate.
                        Dupa cum se obs din graficul 1, 2, 3 si mai ales 4 fara contrapresiune pt turbina pe evacuare este pierdere si de cai putere si cuplu, iar pe deasupra puterea vine mai sus in ture decat ar trebui.
                        Si nu ne zici si noua ce marca si model de turbina ai pus de ai reusit sa scoti atatia CP?

Comment

• Foarte tare frate 143 cai , altfel te vede lumea acuma :P dar io stiu ca tu esti "obosit" momentan dar noi vrem mai mult de la logan imi place ca te apuci de exterior asa discret ;) keep up the good work

Scrie romaneste, si lasa limbajul mirc. Ms pt intelegere.
                          Last edited by Cezar; 14 May 2009, 22:10.

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
                            Si nu ne zici si noua ce marca si model de turbina ai pus de ai reusit sa scoti atatia CP?
                            una mai mare )
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Mitsubishi cumva?

Comment

• ramane secretul lui si al lui bff ce e sub capota
                                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google