Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bravo domnu...;)as fi venit si eu sa iti vad bolidul,dapoi nu am avut timp...data viitoare vin si eu...;)hai...bafta si sa ne auzim cu bine
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Poze cu de toate

@NZN sunt profund dezamagit la padure cu mancare, bautaura, rasete, 1, 2 prezent si pe cand la sustinere unde-i NZN-u?!?! da lasa ca totul se intampla cu un motiv, daca veneai cu dnisoara aia blonda poate nu mi-o scoteam din gand si numa ratam vitezele ;)
      @Cezar ceva tot ai ghicit, MITSUBISHI IVECO este noua achizitie care urmeaza sa invarta paletii pt BBI luata de pe o duba, sa speram ca va si da randament, oricum incercarea moarte nu are!
      @Unzomby te rog controleaza-ti emotiile )! Ai si tu dreptate, am inceput asa finut la exterior, vezi ce inseamna sa-mi dai idei, oricum la exterior mai este putin de lucru.
      Attached Files

Comment

• grija cat de mare e turbina ca o sa ajungi sa ai full boost undeva foarte sus si nu prea ai facut nimic
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Niste poze cu BBI-ul de la Ko Racing si de la intalnirea CST
          PS: Poti sa-i faci ce vrei tu ca tot lego (system) ramane
          Attached Files
          2004 Dacia Logan 1.4MPi
          2006 Dacia Logan 1.5dCi
          2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Mersi domnu pt reamintire ;)!

Comment

• Racitor ulei

O imbunatatire de actualitate la dacia mea, ar fii montarea unui racitor de ulei. Ajuta la racirea turbinei care se face pe baza de ulei, racirea motorului, ajuta uleiul sa-si pastreze pentru mai mult timp proprietatile de ungere.
              Attached Files

Comment

• radiator de ulei i se mai zice, ala trebuia sa il pui primul dar e bine pozitionat acolo? adica sa nu sara pietre in el si pe urma e mai nasol....
                Last edited by bogdan_1984; 19 May 2009, 18:43.
                sigpic

Comment

• Mai bine mai tarziu decat niciodata..nu asa se zice?!

Comment

• parca ar fi si prea sus pozitionat, nu se forteaza pompa de ulei asa? nu stiu, intreb si eu (intrebarea moarte n-are )
                    sigpic

Comment

• pai si intercoolerul nu e la fel de expus ? si radiatorul de clima sau apa ?
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Da ceva caluti in plus...daca nu parerea mea dal jos )

Lasand gluma la o parte se simte ceva diferenta???...astept o tura sa ma conving si eu daca so meritat )))
                        ...de doi lei :p

Comment

• Misu, ideea e ca prelungeste viata motorului si a componentelor lui, evitand supraincalzirea, care face piesele sa se dilate, care la randul lor dilatate, au frecarea mai puternica intre ele. Castig de putere nu se obtine .
                          @Bogdan_1984 la presiunea de 6 bari care o baga motorul dci de 65cp la rece si 2 bari la relanti dupa ce e cald motorul, crescand pe acceleratie, nu are nimic ca e pozitionat sus. Pompa de ulei se afla in baia de ulei care e jos si arunca cu asa presiune incat ajunge fara probleme sus la tacheti, capacul culbutori.

Comment

• hmmm... mere pe la tara amu la bun la ce iti foloseste cutia aia de racitor?? ... 65cp nici nu se incalzeste uleiu ....

PS: No dai pace 143cp p Logan , iar ai incurcat fisa dyno cu coparseu... pardon volvo lu' unzomby ))
                            2004 Dacia Logan 1.4MPi
                            2006 Dacia Logan 1.5dCi
                            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• felicitari pentru masina..mult succes in continuare.
                              prin vara o sami dopez putin corsa si sper ca facem deo revansa.

felicitari pentru cursa de la Dezmir.

Comment

• @vlad-anka, lume noua bine ai venit pe forum. Dopeaz-o cat poti de mult si povestim, oricum din cate am inteles ko va mai face legale in toamna. Poti sa-ti pui carburatoare, axe, poti face comprimare, evacuare k-lumea, volanta putin usurata si cam atat pe motorul tau. Oricum ar face altfel treaba! ;)
                                @Tudor_cj sunt chiar curios cat de bine isi face treaba racitorul asta, urmeaza sa-mi iau un ceas de temperatura ulei si vedem atunci.
                                Last edited by Bibi; 21 May 2009, 11:53.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google