Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Despre ce proiect e vorba?

Comment

• O sa fie frumoasa masinuta lui unzomby atata pot zice, va face o surpriza placuta in cele din urma si i se cam apropie timpul..

Comment

• ma refeream la decapotabila lui unzomby
        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Bibi la intalnire vi duminica sa-ti vad si eu masina ?

Comment

• Vin domnu! Sa o spal sau iti place sa o vezi mai murdara?!

Comment

• numa sa o vad ajunge

Comment

• eu m-as multumi cu o tura in stanga fata

Comment

• @Ciochy, esti un mare domn!
                  @Vandiesel vad ca ai la locatie: iasi, bucuresti. Nu poti face sa apara si cluj?!

Comment

• crede-ma ca abia astept sa imi fac drum in cluj; insa imi e teama ca voi fi ispitit sa imi umblu si eu la motor si nu am 2000 euro

Comment

• ce mai face masinutza?

Comment

• toarce ca o pisicutza probabil....dar si cand se trezeste

Omule respect pentru ce ai facut la masinutza asta..mai ales cum au ramas toti muti la cursa de la accelerare de la cluj..nu visau ei sa fuga un logan asa tare

Comment

• Da-le mucu tati, sa se trezeasca de la visat tedeiuri si q7-uri... Sunt unii de se plimba cu tramvaiul si abia au bani de mers pana la colt cu masina lu' ta-so si comenteaza pe la spate "loganu' e varza"

Azi am vazut niste cifre pentru motorul de 2.0 tdi 140 CP de la VW Tiguan... Are acceleratie la fe ca un logan 85CP dci
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @Hunior, nu are treaba masinuta, este deschisa spre orice...
                            @Loganu, mersi! a facut si face o treaba buna, sa speram ca o va tine asa in continuare.
                            @Dsign este o placere sa mergi cu masinuta asta prin afara orasului, asa frumos se intinde, daca trag de ea, nu stau multe masini in fata pana pe la 160-170km/h. Mai sunt agresivi cu tot felul de masini si vin f agresivi in spate, ii las sa depaseasca si apoi ma iau eu dupa ei, merg la aspiratie pana depasesc ei ceva apoi ii depasesc eu pe ei. Cred ca celui depasit ii lasa o senzatie de "wtf" daciuta mea.
                            Last edited by Bibi; 4 June 2009, 21:59.

Comment

• Un g-tech?

Comment

• Cezar, nu am incercat sa o masor cu g-tech, dar daca voi mai avea ocazia sa o pun pe dyno o sa fac 2 masuratori: 0-100km/h si 0-400m ca sunt chiar curios.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google