Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ciudata senzatie.Ma taram ieri seara in spate la o tanti cu un Hyundai Santa Fe pe la OMV in Gilau. La un moment dat se aude o toba si ghici cine trece pe prima banda... BBI. Atat am apucat sa vad... si o "undita" pe portbagaj.
    Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king

Comment

• @Ste mersi pt reclama la "BBI" da nu eram eu, mai este in Manastur un CJ-73-BBI, logan pe culoare exact albastra ca si a mea, asa cum ai zis tu cu o antena pe portbagaj, doar ca el nu are folii si din cate tin eu minte e 1.4mpi. Si rar sa ma mai vezi ziua facand eschive prin trafic ca sunt la limita cu punctele .

Comment

• Alai fratetu'? sta p langa mine si ai dreptate are o antena p portbagaj (Statie) si toba sport jante de aliaj..... frumosss ....

Bibi cei mai nou p la masina? hai pune si matale niste poze cu bordu, xenoanele, bara s...... etc... bafta...
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi
        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Chiar esti nocturn azi noapte te-am vazut si eu mai bine zis te-am auzit
          Imi place foarte mult cum e masina tot ce ai imbunatatit la ea e la locul lui.
          Bafta in continuare
          http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• vazut bbi-ul ieri dincolo de selgros, arata bestial asa culcata, si oz-urile alea...

Comment

• am vazut si eu bbi-u ala))eram cu tudor in oras si face uite ma masina lu bibi...cand am vazut-o m-am speriat....numa dupaia mi-o zis....hoo maa....ca ii altu)
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• O trecut ceva vreme de cand nu ti-am mai vazut masina (nici pe tine de altfel)...ce zici ne adunam la o minciuna joi seara?
                ...de doi lei :p

Comment

• nimic nou ? :>
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• bogdane cine ti-an facut bordu?
                    si eu vreau asa

Comment

• Pt bord ia legatura cu "sebi4fc", face in asa fel incat sa iasa bine si sa fii multumit, nu te lasa "neterminat". Multumiri lui, mare domn! :P

Comment

• De ce nu ti-am vazut masina la nici o sectiune de "Campionat"?
                        La jante ai oricum unele dintre cele mai bune, si oricum cele mai usoare si potrivite pe masina, iar la "tiganeala" ai si tu cate ceva de aratat...

Comment

• Nu e nevoie domnu, eu si cei care ma cunosc stim ce poate masinuta, celor care au tras cot la cot cu mine le multumesc din nou pt ajutor. Iar pt cei curiosi e suficient daca e prezentata aici. ;)

Comment

• Salut Bogdan!!! foarte frumoasa masina!! BAFTA in continoare si sa ai grija de tine.

Comment

• masina de masina ce mai....Xbestiala bbi-ule;)
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google