Din ce in ce mai frumoasa masina,felicitari si spor in continuare,mica bestie.
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
Comment
-
Mai bine nimic, sa lasi emblemele ca sa vada cu ochii lor ce i-a depasit, si sa mai citeasca de 2-3 ori in timp ce incetinesti in fata lor. Pe plan estetic ai putea face o prelungire a capotei peste faruri si o pereche de oglinzi de Prestige. Spor in continuare ca ai o masina foarte misto.
Comment
-
nu pune oglinzi de prestige ca alea is prea mari ) incetineste masina din cauza vantului oricum abia trage dacia , vai de capu ei
glumesc , astept sa ne cunoastem odata , poate ne intalnim la sibiu la intalnire sau undeva.
totusi nu imi vine sa cred ca e atat de tare lasata masina , zici ca nu e logan frumos domnule
pune niste huse frumoase pe scaune ca le murdaresti (fara sa vrei) ,e doar un sfat ,acum faci cum vrei
zi-mi cat te-a costat sa pui xenon pe ea si bordul sa il faci asa ?Its just a car ...
Comment
-
frumos domnu' bibi, frumos
o intrebare , mai ales ca tu ai diesel..nu ai putea sa iti faci custom un turometru ? adik sa fie exact doar ca sa se termine la 5000 rpm, unde ai tu limitarea..e legal? ca estetic zic eu ca ar fi mai frumos..si restu de la 5000 rpm in sus sa fie sterse
restu masinii te lasa fara cuvinte
super
bafta si spor in continuare !!" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@B14DAS, mersi mult, bafta si numai bine si tie!
@MS41NZN, mersi domnu!
@Andrei_RS mai trebuie sa o pun la "fuga" pt slabit, pana sa ajunga asa bestie mica ca a ta ;).
@Mario Popa mersi! Sa fie si mie si tie si tutoror, sa ne bucuram de ele cat mai mult!
@Ciochy mersi si tie! Winny a fost ales ca mascotica pt masina de cand am luat-o si o reprezinta in continuare .
@Tudor_CJ mersi, dar nu se schimba emblema!
@Florin_dnf mersi si tie! Ti-l trimit.
@Cezar ar fii o treaba amuzanta, m-am gandit si la clean dar deocamdata ramanem la 1.5 DCI.
@AleXpeed mersi! Ar merge o prelungire de capota, oglinzile raman astea la fel si cu emblema trebuie sa se vada ca si o masina diesel, marca dacia de 65cp poate merge bine ;).
@Danutzu mersi mult spor si tie! As mai avea inca de lucru la ea, dar sincer nu stiu ce sa-i mai fac, angel eyes mi-e ciuda ca nu se pot regla pe inaltime din masina, ca am deja cumparat bi-xenon pt farurile originale, ca nu se vad asa bine, altfel poate mi-as pune. Stopurile am inteles ca fac din cand in cand probleme si se mai intrerupe legatura, ba nu merge o semnalizare, o frana sau mai stiu eu. In rest poate kitul de dacia ar mai merge si cam atat ca nu vreau sa o dau in diverse. Ce-mi doresc eu cel mai mult inca nu pot zice, dar sper ca odata sa mi se indeplineasca.
@Raduprov am huse dar ma gandesc sa dau jos iar scaunele originale :P.
@Tzony_18 mersi, bafta si spor si tie! Nu dam nimic din ture jos, s-ar putea ca odata sa mai avem nevoie de ele .
@VanDiesel respect! Asa fac domnu!
@Dan.Moraru multumesc pt rabdare si apreciere!
Comment
-
ma tat asa urata o ramas dacia asta de 65 de cai!!!
te provoc la o liniuta!!!
Comment
Comment