Vinde masina si nu vrea sa va zica...
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
vinde da...roata de rezerva probabil ca masina nu sigurhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Bff
O masina frumoasa si puternica!
Comment
-
Salut.Asa am eu prelungirea de bara daca te intereseaza da-mi pm.
Nu am asa cum e pe bff.
Numai bine.Attached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Este cumva cea de Sandero sau mi se pare mie? Cea de Sandero pusa pe Logan arata urat + ca este mai scurta.
Comment
-
Salut.Nu este cea de pe sandero.Da,e acelasi model.E mai lunga.Uite niste poze pt. a va convinge.Eu am facut prostia sa o montez din capete,trebuie montata din jumate(bara de ph 2 e mai mare decit cea de ph1)Se observa in poza ca la jumatate e mai adusa spre interior.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.Asa-i scuze,Bibi.Dar vrea o prelungire de bara si nu stiam cum sa-i arat pozele(lui Bibi).
Numai bine........si intradevar o masina puternica din ce am vazut citeva pagini mai inapoi.
Numai bine si spor la modiicari.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
AG 23 YNG.Sincer ii naspa prelungirea ta.Adica nu conteaza ca-i de sandero,da ara gurile alea 2 ,ii subire si nici macar un pic mai lata.Cea de pe BFF e adevarata.Arata bine,si cred ca-i luata de pe un Renault Kangoo,si pe deasupra potriveste la fix,si nu se tot indoaie ca aia de la sandero.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Salut.Nu-i de sandero,ca model da e de sandero.(dar e mai lunga,si se monteaza pe ph 2)
Mie-mi place.Altfel nu o montam.
Ma rog fiecare-si pune cei place.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Arata bine,si cred ca-i luata de pe un Renault Kangoo,si pe deasupra potriveste la fix,si nu se tot indoaie ca aia de la sandero.[/QUOTE]
Nu,nu e luata de pe kangoo.banda ai de cauciuc se folosea la containerele cu piese sa nu se loveasca intre ele prin tiruri vapoare etc,acu nu se mai pun astfel de protectii la containere deci nus e mai gaseste in uzina.
Scz de off topic
On:Bibi ce dimensiuni ai la cauciucuri pe spate de zici ca atinge in aripi?
Comment
Comment