Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Esti sigur ca de acolo o are Felix?
    Cumpar volan de Duster

Comment

• al drecu masina BBI asta .. ce marca ziceai ca e ?:P BBI-ule mi-ar place sa ne intalnim la sibiu , bafta
      Its just a car ...

Comment

• Originally posted by soboBN View Post
        Esti sigur ca de acolo o are Felix?
        Da,sunt 100% sigur.Felix a cumparat-o de la un baiat din mioveni,vara trecuta cand s-a facut o intalnire comuna mioveni&bucuresti pentru prima data.
        AG 16 Y M A

Comment

• Da, asa este.

Comment

• @AG 23 YNG multumesc deocamdata si cred ca mai aman putin treaba cu prelungirea asta, incerc sa mai caut genul celei de pe BFF.
            @Vandiesel mi-ar placea o prelungire plus ca iarna masina nu prea iese la aer, sta la barlog.
            @Al!n 205/50/R15.
            @Raduprov, este o DACIA, DACIA LOGAN! :P

Comment

• Ok.Succes in continuare cu masina.Si daca te razgindesti stii unde ma gasesti.
              Numai bine.(Si daca mai cauti gasesti ceva facut din plinta,nu stiu unde am vazut,da foarte bine.)
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• la mine ai vazut.... tu-i plinta masii )
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Salut.Da la tine scuze ca nu am retinut numele,Thejock3r.
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• bibi nimic nou la masina ? catziva cp in plus?
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Felicitari pentru masina. Am vazut-o prin Marasti. Foarte tare Simpla si foarte nervoasa ( asa cum ii sta cel mai bine la Logan )
                      Numai bine !
                      http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                      NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Bibi asteptam niste poze cu masinutza simpla fara stikere si totfelu de reclame .... aseara nu am vazut-o ase bine

PS: Aseara era ceata prin someseni....... app ms pentru plimbare ) RESPECT
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi
                        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• @Tzony_18 o sa incerc sa fac o surpriza cat de curand .
                          @Dooku mersi mersi!
                          @Tudor_cj, cu placere! Niste impresii pt felul in care se comporta suspensia pe masina la 190+ km/h? Bineinteles daca iti mai amintesti si nu erai prea in ceata sau poate il intrebi pe colegu' de banca ).

Comment

• pe unde ai luat domnu 190?:>
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pai sunt destule locuri prin romanica unde se poate...
                              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Doar 190 la cati cai ai sub capota? ar fi trebuit sa sari de 200 lejer pana si un diesel de 70cp resoftat scoate 180-190(in bord)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google