Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar sunt curios si nerabdator ce mai e nou pe la masina ta.
    Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• @SUPERCAR: ideea e ca ajunge foarte repede la 190km/h...a castigat foarte mult pe accelerare...si eu am ajuns cu 1,4mpi la 180km/h da o durat ceva vreme )

Respect Bogdy
      ...de doi lei :p

Comment

• da dar ce impresii ai la 190 cu suspensia asta , bibi ?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Attached Files
          sigpic

Comment

• uite turbina

Comment

• Originally posted by MS 41 NZN View Post
              pe unde ai luat domnu 190?:>
              hai k raspund eu) prin someseni 190+ pfffuai

bibi mare domn, mai vreau o tura )) o ramas uimit colegumio cum urca loganu in ture )) ??? sec 190 ))

@SUPERCAR: p dabagau in jos prinde 190 )) testat cu un dci de 70cp stock
              Last edited by Tudor_cj; 22 July 2009, 19:32.
              2004 Dacia Logan 1.4MPi
              2006 Dacia Logan 1.5dCi
              2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• felicitari pentru masinuta

Comment

• @Supercar, masina mea poate sa aiba si 200cp ca tot nu depaseste viteza ei de pe bord, pt ca turele tot alea (4900) sunt si la 200-205km/h masina ajunge in limitare si pe dyno unde chiar orice masina poate fi dusa la top speed. Daca as avea rapoartele din cutie mai lungi sau as duce limitarea mai sus, probabil s-ar putea depasi viteza de 200km/h, altfel nu. Cum zicea si Mishu_wrc ideea e in cat timp ajungi la cei 190km/h nu neaparat daca ajungi sau nu.
                  @MS 41 NZN si pt cei care cunosc clujul din zona someseni, mai exact curba de la ambient pana in dreptul aeroportului am ajuns la viteza spusa, nu stiu sa aproximez, eu zic 1-1,5km, sa ma corecteze cineva daca stie mai exact ca mine, cu 3 persoane in masina, 1 100kg, 1 vreo 65kg si 1 80kg.
                  @Tzony_18 vroiam sa-si exprime altcineva parerea, care a fost cu masina, sa nu laud eu suspensia da crede-ma ca nu s-a simtit viteza absolut deloc pe masina si nu este un drum gen autostrada.
                  @AG20MLS mersi mersi!

Comment

• Cand vedem o fisa cu turbina de mai sus?
                    sigpic

Comment

• .....ma duci si pe mine sa ii dau in gura la nzn pe acolo sa vad cat iau?
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• stiu de drumu ala bbi chiar ma gandeam cand mai mergeam la aeroport noaptea cum mergeti p-acol
                        sper ca ne vedem la sibiu
                        Its just a car ...

Comment

• bibi ce suspensie ai momentan pe masina, tot cea reglabila ?

Comment

• Originally posted by MS 41 NZN View Post
                            .....ma duci si pe mine sa ii dau in gura la nzn pe acolo sa vad cat iau?
                            hahaha puscatu ala de nzn mai mult de 120 nu prinde hahaha.........)
                            2004 Dacia Logan 1.4MPi
                            2006 Dacia Logan 1.5dCi
                            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• vreau sa vad daca ia macar atata
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• @MS41NZN, clar ca te duc, cand vrei sa vii dai un tel si ne bagam rapid la un top speed.
                                @Ciochy, da tot suspensia KW o am, alta sper sa nu mai schimb repede.
                                @Tudorik_agresivu, cu al tau stock cat am mers cu 4 oameni in masina? 140 imi amintesc bine? Sa vezi ce bine rade NZN-u acuma, stii tu cine rade la urma rade mai bine
                                Last edited by Bibi; 24 July 2009, 21:13.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google