daca te referi la "transplant" 2-3 zile...hmm..esti cam optimist
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
pozele mult asteptate
Sper sa postez inaintea lui BBI ca din cate stiu face love love in momentul asta. Trebuie sa precizez ca am fost tragator pe cur si nu am vrut sa ma bag si eu pe felie cu "amica" si sa iasa de un 3Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
greutatea
Masina are 1050 kg !! fara a mai da jos alte "maruntisuri" care fac diferenta la greutate in minus. Vreau sa precizez ca mashina avea 1170 kg cand a iesit din fabrica, deci e cevaKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
@vgroza a mai postat odata Daca dadeai o pagina inapoi aceleasi poze a pus si el )LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
1050 kg fara sofer?...mult frate,la 1000 kg cu sofer e treaba...1000kg/143cp=6,99..tare, nu?
Comment
-
Domnu Felix nu poti face toata treaba intr-o zi, doua. In timp se va ajunge si la mai putin de 1000kg dupa calculele mele, to be continued .
Andrey, arata bine nu zic nu, e la fel de perversa ca o fetita ramasa doar in lenjerie .
Vgroza, pt tine cuvantul "nebunie" e mic copil ;).
Ciochy, nu se mai regleaza decat in fata spate, cum merge din sine.
Multumiri Tudor_cj, Vgroza pt ajutorul dat la montajul scaunelor si Celui ce ne da putere sa le putem face toate astea. Am schimbat si placutele spate.Last edited by Bibi; 8 August 2009, 15:35.
Comment
-
auzi la victoras "love love" cu ce? cu masina? ahh
PS: Npc. man oricand te poti baza pe noi... ahh si daca ai nevoie la un love love cu "amica" dai un tel si venim nu victoras..? )Last edited by Tudor_cj; 10 August 2009, 00:23.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
Comment