cum decurge transplantul ?
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
ba tu chiar nu te linistesti????
sper sa iti iasa socotelile sa ma plimbi o tura
Comment
-
Frane
Pt o franare mai eficienta se poate monta acest kit pe dacia logan, discuri fata 280mm, etrieri cat palma, se simte diferenta f mare pe franare de la discurile loganului originale de 259 ventilate, doar ca sunt si foarte grele.
Comment
-
Mda, nu am mai mentionat din cauza programului incarcat, pretul la care obtineam motorul, fara radiatoare, tubulatura intercooler, clima, servo, electromotor, fara brate, planetare s.a.m.d era de 2500euro, la banii astia cum ziceti voi aducem un RS cu volan pe dreapta si am toata masina. Si discurile si etrierii au cazut din cauza pierderii de putere si a pretului super imens, 400euro. Hmmm cam atat.
Comment
-
Pt cei din CJ sau apropierea lui, va recomand service-ul autorizat AUTOFYG. Se ocupa cu de toate si cat am stat pe la ei, am observat ca sunt profi. Am apelat la ei pt un reglaj de directie la masina mea, asta dupa ce mi-am pus suspensia si am mai fost cu masina in reprezentanta DACIA pt un reglaj de directie; simteam ca ceva tot nu e in regula pe unghiurile de virare, acum sunt f multumit de directie.
Comment
Comment