Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, are dreptate mishu, preturile sunt relativ bune. Daca sunt probleme la masina si ai nevoie de piese iti aduc ei direct de la sursa si se misca rapid, i-am auzit comandand piese asa in ritm de "urgenta". Tari baieti, recomand inca o data!

Comment

• baaaaa

BBI nu raspunzi la tel fatza ta ! Vezi ca ne-a chemat Bogdan (NUI-ul) la party saptamana viitoare la OUTLAWZ carwash pe dorobantilor.
      Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• bibi,ce masina e aia de langa a ta?
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• In iulie a fost organizat un eveniment de "CST", Cluj Street Team unde a fost si o proba de indemanare, pt care au venit niste baieti din logan club Timisoara. In poza, langa masina mea este masina lui "mareom" sau masina mea este langa a lui . Ce mi-a placut f mult se vede in ultima poza, este numarul mare de oameni care au venit, sunt uniti baietii.
          Attached Files

Comment

• Daca s-ar tine intalnirea pe 20 septembrie crede-ma ca din Timisoara am veni mult mai multi decat am fost la CST tuning event si dupa cum se vede nici acolo nu am fost putini...

PS: faina poza cu "bestiile"
            sigpic

Comment

• mareom ce arcuri are...?tot ca ale tale?

Comment

• H&r ...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• H&R???taiate banuiesc...

Comment

• @Mareom, normal ca se tine si ti-am spus, daca se anunta mai multa lume, ma tot gandesc sa propun un traseu de indemanare sau ceva linii pe diferite categorii, loc disponibil este.
                    @NZN-ule nu stiu daca sunt taiate, nu cred ca le-ar taia, probabil cauciucurile sunt pe talon mic. Mai stiu pe cineva care are h&r "scurtate" pe talon mare la cauciuc si e aproape cat a mea de lasata, dupa ce-am mai ridicatat-o la 10,5 fata si 11.5 spate. Pune si tu cauciucuri cu talon mai mic, o sa castigi stabilitate, performanta pe franare si aspect. ;)

Comment

• H&R doar H&R netaiate,netiganite
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• nu pun domnu gume cu talon mai mic...motivu....drumurile prea bune pt jante si directie...si fura al dracu la km....

Comment

• Se stie ca nu poti fii cu toate deodata. Avantaje si dezavantaje..

Comment

• Cu asta am incheiat si capitolul frane! Multumesc lor, Dsign si Golan91 pt indrumari!
                            Attached Files
                            Last edited by Bibi; 24 August 2009, 17:52.

Comment

• xxx kanguru ca nu dai nici un semn, nici la telefon si la mesaje nu sti sa raspunzi aveam spray roshu diablo da tu, mumu, ca nu raspunzi la tel.
                              Last edited by Cristi_Xp; 27 August 2009, 00:54.
                              Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Cu placere,la orce ora cum e domnu se simpte ceva??sau inca nu sau aseza placutele..
                                PS.Iti mai aduc 1metru de furtun de frana?sa poti vira....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google