da care-i faza ca vad ca nu mai ai discurile pe spate...ce placute ti-ai pus..
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
Yo Vicky, stii bine ca este cand am cliente f pretentioase si nu ma pot debarasa de ele in momentele in care au nevoie de mine..
Golan91 HA HA , se simte o forta mai mare de franare pana sa blocheze rotile, ceea ce e f bine, in concluzie sunt multumit!
Vandiesel sunt discurile de pe fata astea si discurile spate sunt tot acolo ;).
Comment
-
@ Todorica: uai omule esti genial, cred ca indoaie daddy KW-urile pe spatele lui BBI de alfa cum o arde el la reprezentanta
beutura si femei ptr toti baietzii mei, numa vinuri fine*, zi-le BBiiii
*Vinul Cavalerului si Lacrima lui OvidiuKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
@Ciochy am schimbat etrierii mei care se pun pe discurile ventilate cum ai si tu cu cei de mcv care sunt mai mari si ca ansamblu, pistonas si placute (vezi poze). Ma interesez eu de "batator acoustic" daca imi explici mai exact ce e. Sa nu ma uiti si tu cu P 8600 si sa-mi spui cand ai ceva vesti, mersi!
@Tudor si Vgroza o sa postez niste poze cat de curand, doar ca mai vreau sa fac ceva inainte de asta si apoi vin cu noutatile .
Comment
-
azi te-am vazut in cj pe drumu camioanelor, ti-am facut din avarii, erai in spatele meu (AB 10 POT), batatorul acoustic este o greutate care se monteaza pe avacuare ca in poza, pt a reduce vibratiile esapamentului la 3000-3500 rpm unde rezoneaza cu masinaAttached Files
Comment
-
Bibi cand mai pozezi ceva pe la frane sau altea fai ceva si evita sa pozezi si suspensia ca mor cand o vad))
Comment
-
@Ciochy, da am inteles, eu nu aveam asa ceva pe toba originala ca ti-l dadeam al meu, o sa vb cu baietii la care mi-am lucrat eu la tobe, ei ar trebui sa aiba ceva si te anunt daca gasesc. Am vazut masina da nu stiam cine e, oricum te-am salutat ;)!
@Al!N .
@Tudor_cj se stie!
Comment
Comment