Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da care-i faza ca vad ca nu mai ai discurile pe spate...ce placute ti-ai pus..
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Yo Vicky, stii bine ca este cand am cliente f pretentioase si nu ma pot debarasa de ele in momentele in care au nevoie de mine..
      Golan91 HA HA , se simte o forta mai mare de franare pana sa blocheze rotile, ceea ce e f bine, in concluzie sunt multumit!
      Vandiesel sunt discurile de pe fata astea si discurile spate sunt tot acolo ;).

Comment

• lasa vrajeala si videochatul ca poate te vad la emisiunea aia "Fata lui TATA" )
        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• @vicky: poate apare si emisiunea feceoru lu' tata sa-l vada tatasu p unde se plimba) in timpu serviciului
          2004 Dacia Logan 1.4MPi
          2006 Dacia Logan 1.5dCi
          2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• @ Todorica: uai omule esti genial, cred ca indoaie daddy KW-urile pe spatele lui BBI de alfa cum o arde el la reprezentanta

beutura si femei ptr toti baietzii mei, numa vinuri fine*, zi-le BBiiii

*Vinul Cavalerului si Lacrima lui Ovidiu
            Last edited by vgroza; 26 August 2009, 00:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Hai sa nu-mi facem seful de rusine! Va rog pastrati discretia! Ca de nu, vin cu bicicleta la intalniri ! SERIOS!!!

Comment

• ce ai schimbat la sistemu de franare fata ? ce aveai inainte ? ... care mai umbla pe la dezmembrari am si eu nevoie de un batator acoustic ... de unde pot lua ?

Comment

• bbi mai baga poze cu masina, uita lumea cum arata. si cu interiorul daca se poate bineinteles
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• baga baga

chiar baga ceva poze ca acuma poti face poze calumea

Comment

• @Ciochy am schimbat etrierii mei care se pun pe discurile ventilate cum ai si tu cu cei de mcv care sunt mai mari si ca ansamblu, pistonas si placute (vezi poze). Ma interesez eu de "batator acoustic" daca imi explici mai exact ce e. Sa nu ma uiti si tu cu P 8600 si sa-mi spui cand ai ceva vesti, mersi!
                      @Tudor si Vgroza o sa postez niste poze cat de curand, doar ca mai vreau sa fac ceva inainte de asta si apoi vin cu noutatile .
                      Attached Files

Comment

• azi te-am vazut in cj pe drumu camioanelor, ti-am facut din avarii, erai in spatele meu (AB 10 POT), batatorul acoustic este o greutate care se monteaza pe avacuare ca in poza, pt a reduce vibratiile esapamentului la 3000-3500 rpm unde rezoneaza cu masina
                        Attached Files

Comment

• Bibi cand mai pozezi ceva pe la frane sau altea fai ceva si evita sa pozezi si suspensia ca mor cand o vad))
                          AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by Bibi View Post
                            .....inainte de asta si apoi vin cu noutatile .
                            noutatzi.. hmm suna bine
                            2004 Dacia Logan 1.4MPi
                            2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

• @Ciochy, da am inteles, eu nu aveam asa ceva pe toba originala ca ti-l dadeam al meu, o sa vb cu baietii la care mi-am lucrat eu la tobe, ei ar trebui sa aiba ceva si te anunt daca gasesc. Am vazut masina da nu stiam cine e, oricum te-am salutat ;)!
                              @Al!N .
                              @Tudor_cj se stie!

Comment

• Mah bibi mai dezamagit aseara tu idolu taximetristilor din cluj..... ase fani ai bibi??

PS: Mare caratist ce esti
                                Last edited by Tudor_cj; 28 August 2009, 22:20.
                                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                                2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google