Bafta din partea mea , o sa fiu acolo sa va sustin.
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
Sunt curios Bogdane daca ii faci fata la loganu ala 1,6 cu compresor...mie mi-ai tras-o de vreo 3 ori.
Comment
-
...
Castiga cine ia startul mai bine, e adevarat ca Bibi pleaca mai bine dar eu ma intind mai bine. Oricum cel mai bine se va vedea pe foto celula si in plus mai am de invatzat, sunt probleme mari la plecare pentru ca nu am apucat sa ma obisnuiesc cu masina dar mi-a zis Bibi niste ponturi la plecare si parca e mai ok
10x ma' man !!!Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
pai groza se inscrie la A1 si BBI la A2 ) ca sa nu fie nici discutii si asa castiga amandoi)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
pentru compresor pus pe un motor care nu e din fabrica dotat cu asa ceva ,te sare cu o grupa mai sus , parca se aplica ceva coeficient ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
bafta pe sambata sa veniti cu cupele acasa si sa ne faceti madrii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Comment
-
Da, coeficienti sunt: 1.6 pt montat suplimentar turbo, 1.4 pt montat compresor, 1.4 pt nitro, nos. Nu este grupa mai mica de 130cp, deci acum a1 va fi direct pana in 130cp si vom pica amandoi in aceeasi grupa, victor are 87cp stock x 1.4 coeficient compresor = 121cp, deci se incadreaza in 130cp, ce este peste se considera avantaj pt tine. Oricum pe 201 metrii va fii destul de interesant, am inteles ca vor veni ceva masinute care sunt usoare si vor avea avantaj fata de noi, plus ca de la emotii, care acolo sunt enorm de mari pot aparea surprize gen din 4, 2, rateu sau plecare proasta (fiind cu semnal direct, adica fara sa-ti ridice cineva bratele sa te anunte: pregatiti!). Vom vedea maine, oricum ar fi foarte frumos sa aducem 2 cupe acasa . Tineti pumnii stransi!
Comment
Comment