Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mno fain sta treaba ... deci pot spera numa la 3 sau nici atata ))

Comment

• pfuuui.....ft fain si interesant....pacat ca nu pot ajunge sa va vadbafta la amandoi...si fara ratee)
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Bafta si din partea mea! Sper sa ajung sa va spun personal.

Comment

• Din pacate "socoteala de acasa nu se potriveste cu socoteala din targ" asa ca de la mine: Bafata maxima!!!!!
          sigpicFast&Furious
          Team CSR
          Logan Club CLUJ

Comment

• succes! oricum nu e asa importanta o cupa; important e ca ati fortat limitele unui logan
            "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Rezultatul este urmatorul: m-am clasat dintr-o singura incercare (aveam la dispozitie max 5 incercari) in semifinala de 4 masini cu un timp de 10sec.46 pe 200m. Am ajuns in finala, unde am pierdut in fata unui golf 2 care a scos 10sec.1 pe 200m (si cea mai tare dintre cele 14 prezente) dar am avut asigurat locul 2 asa ca am ramas pe podium cu locul 2. Multumesc pt sustinere!
              Last edited by Bibi; 11 October 2009, 19:32.

Comment

• bun asa man.bine ca ramas cineva cu pretentii pe 400m in club dupa bff.tare masina
                sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• super rezultatul multa bafta in continuare!

Comment

• bv, vgroza ce a facut ?

Comment

• ...

Locul 3, am pierdut mansa mea cu Golful2 care a luat locul 1
                      Attached Files
                      Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Felicitari!!!
                        sigpicFast&Furious
                        Team CSR
                        Logan Club CLUJ

Comment

• Originally posted by Bibi View Post
                          Rezultatul este urmatorul: m-am clasat dintr-o singura incercare (aveam la dispozitie max 5 incercari) in semifinala de 4 masini cu un timp de 10sec.46 pe 200m. Am ajuns in finala, unde am pierdut in fata unui golf 2 care a scos 10sec.1 pe 200m (si cea mai tare dintre cele 14 prezente) dar am avut asigurat locul 2 asa ca am ramas pe podium cu locul 2. Multumesc pt sustinere!
                          bravos ptr locul 2 si 3
                          daca pe 200 ai 10.46, pe 100m cat scoti?
                          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• @Vandiesel, nu stiu ce timp as scoate pe 100m dar nu cu mult mai putin pt ca e plecarea care se face destul de greu, aderenta slaba pe 1 cu plecare in 2000rpm pe full power .

Comment

• Vand compresor clk pt supraalimentare si racitor ulei

Daca e cineva interesat de un compresor de clk se vinde in stare f buna la pretul de 300euro. In mare e cam acelasi cu cel care il are si vgroza pe masina. Racitorul e cu furtune cu tot si se vinde la 50euro.
                              Attached Files
                              Last edited by Bibi; 12 October 2009, 17:54.

Comment

• ce as lua si io da de une bani acum..si restul cu manopera cu tot gata cat mar duce?
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google