Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din cate stii tu, nu stii prea bine

Orice masina cu tractiune fata are efect subvirator, la unele mai pronuntat, la altele mai putin pronuntat. Daca ai distantiere doar pe spate, sa vezi atunci cum te arunca in sant, intr-un viraj pe care esti sigur ca-l treci cu viteza mare.

Acum depinde si de felul in care abordezi virajul. La carte scrie ca pentru tractiune fata, in momentul in care intorci de volan, deja ai gazul la jumate, iar cand revii cu volanul spre drept, ai deja gaz plin. In cazul asta, Loganul este o masina subviratoare.
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Chiar se poate regla unghiul de cadere al rotilor , pe fata, la suspensia asta?
      sigpic

Comment

• Mai, la Bibi e musai sa aibe unghiuri de cadere normale, pentru ca el are nevoie de aderenta in linie dreapta.

Daca s-ar da la Coasta sau la indemanare, i-ar trebui intr-adevar alte unghiuri de cadere, inchise. Pe spate se face usor treaba, insa pe fata e mai greu. La Loganurile de raliu se polizeaza un pic din bratul portfuzetei, care e lipit de amortizor. Gaura este deja larga si ii permite un reglaj cu aprox 1 grad si 30 minute.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• La KW-uri are gaura si surub oval si se poate regla prin rotirea surubului ;)
          Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• KW ramane KW ..

p.s. ai gasit baiu la senzorul ala???
            Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• @Ufo tot am zis ca il desfac sa ma uit la el, da nu prea am avut nici timp nici chef, urmeaza sa-l desfac sa vad poate il pot curata.
              Baieti, o sa incerc sa fac cateva poze cu unghiurile rotilor. Pe spate rotile au unghi si nu se pot regla, pe fata cum a zis vgroza se pot regla din surub si distantier oval. Pe fata le-am reglat putin inclinate ca sa fie estetic cu spatele si.. sa stea mai bine pe curbe, nu f mult ca apare dezavantaj la plecare brusca si mananca cauciucul mai tare pe interior.

Comment

• Se pot regla si pe spate. Cauta in topicurile lui Dsign si RACINGCODE. Cel din urma, are si ilustratii.

Comment

• deci tu nu esti normal))) cei cu avataru ala?? ai drept de autor???)))))))
                  Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• Ufo,Bibi asta este nem normalish bolund bolund
                    Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• @Ufo trebuie sa vada lumea ca esti sustinator, promoter si reprezentant doar la lucruri de calitate ;) nu trebuie sa fi rusinos )!
                      @Vgroza nu-i stres!
                      @Cezar m-am informat despre ce-i vorba dar eu unu nu o consider o varianta f buna, adica sa pui saibe pe post de distantieri intre fuzeta spate si punte, fuzeta trebuie sa intre in gaura aia de pe punte si sa culce pe toata suprafata, dupa logica mea...

DIESEL POWER!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kFJYqILwa1U&feature=fvw

Comment

• La Multi Ani cu sanatate, fericire si impliniri!!!
                        Bafta la tuning in 2010!!!
                        sigpicFast&Furious
                        Team CSR
                        Logan Club CLUJ

Comment

• Mersi domnu Radu!

LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca!

Comment

• dunlop spsport01 sunt sigur, iar dimenisunea e 205/50/15 . sper sa nu gresesc si bibi sa nu se supere ca am raspuns eu in topicul lui.
                            Last edited by Cristi_Xp; 9 February 2010, 15:49.

Comment

• da-mi si mie un pm cu id-ul tau te rog
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• bogdane,,, offf,,, e forte tare masina ta felicitari nota10+. La mine bugetu e cam mic ca altfel as face si eu ce ai facut si tu. Umileste in continuare toti figurantii...

apropo dute la intilniri in germania si lasai si pe aia cu gura cascata...
                                Last edited by emylogan; 9 February 2010, 15:19. Reason: Automerged Doublepost
                                "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google