Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bogy mai traiesti? Ce zici?

Comment

• Salut salut! N-am mai intrat de muuulttt, da nici n-am stat degeaba, ci am pus la cale un plan. O alta incercare, totul sau nimic si mi-am facut rost de o turbina.. ceva mai mare ca cea dinainte, are ungere-racire ulei si racire cu apa. Am sa povestesc tot ce fac pe parcurs si la final sper la un rezultat satisfacator. ;)
      Attached Files

Comment

• bravo bogdane imi place ce vad la tine, ai curaj nu gluma, app cit te-a costat turbina.
        multa bafta in continuare...
        "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Bafta cu proiectul!!!
          sigpicFast&Furious
          Team CSR
          Logan Club CLUJ

Comment

• Mersi! Turbina inca nu am negociat-o, vreau prima data sa vad ce iese cu ea. Azi am reusit sa fac garniturile dintre flanse sa nu scape noxe printre ele, mi-am facut rost de toate suruburile pt ungere, apa tur si retur plus conducte si teava de retur pt ulei, iar acum tocmai am terminat de curatat turbina . Maine ma duc sa imi fac si furtunele, o sa imbrac galeria in banda termoizolanta si probabil apuc sa o pun sus iar pe luni mai ramane sa fac evacuarea, sa o imbrac in banda termoizolanta, tubulatura de la intercooler si admisia din filtru de aer. Mai este putin de lucru.
            Attached Files

Comment

• sunt curios ce iese....
              sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• o bestie, cred ca o sa iasa, din cite stiu bogdan a facut numai investitii bune
                "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• la diesel banda aia cred ca e cam inutila , ca nu ajung galeriile sa se incalzeasca asa puternic .
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Zilele astea am cam intins-o pt ca a trebuit sa mai iau la stung din galerii cativa mm sa incapa turbina si si asa e la vreo 2 mm de caroserie , dar asta s-a rezolvat pana la urma si m-am apucat iar de lucru. Am montat turbina, am facut turul si returul la ulei din ceva furtun f "tare" in sensul ca rezista la 260C si nu preia temperaturile din jur. Azi m-am apucat de evacuare, da n-am terminat-o inca si am mai facut 2 teuri pentru racirea cu apa a turbinei. Sa vedem ce aduce ziua de maine.
                    P.S. Un prieten s-a apucat acum de vreo 2 saptamani sa faca modificari majore la un mercedes vito cdi 220, am atasat o poza. Si el mai are putin si poate da cheie. O sa mai revin cu detalii despre.. tot .
                    Attached Files

Comment

• Bravo ma Bibi , imi place ce faci tu acolo.
                      spor la munca si mai arunca si tu cate o poza la ceea ce faci.

Comment

• super tare ce se fabrica pe acolo...
                        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• bogdane ma surprinzi

Comment

• super modificari bafta in continuare

Comment

• Impreuna cu niste prieteni am reusit sa fac ceva treaba azi. Am tras racirea pe apa la turbo, am facut evacuarea si admisia din inox, mai trebuie sa pun wastegate-u, egr-u, traseul din turbo la intercooler, filtru de aer si in cele din urma verdictul. Am si ceva poze dar revin maine cu ele. Multumesc pt sustinere!

Comment

• interesanta masina..e de vazut..bafta

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google