Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bine zici mishule, faza e ca mai intreaba anumite persoane unde e oglinda din dreapta (inca n-am pus inapoi chiar toate minunile) si eu tot zic lasa ca o pun pe data viitoare, acum m-am scos si voi zice: ridici capota si gasesti acolo mai multe unde sa te privesti :P.
    Unzomby mersi! Ma bucur ca iti place, esti primul pe care l-am dus cu masina dupa finalizare. O sa fac un filmulet da mai e o chesti de facut, va urma!

Comment

• soper masinutza sa o stapanesti sanatos nu am ce comenta faza cu raportul la a 5 mai lung sau o cutie in 6 imi place ideea!

Comment

• De abia astept sa vad cum merge.Poate ne intalnim dumineca.
        Bafta!!!
        sigpicFast&Furious
        Team CSR
        Logan Club CLUJ

Comment

• Voi fi prezent! ca am cu ce (veni) )

Comment

• Eh, se mai intampla sa si uiti mici maruntisuri.

Comment

• Originally posted by mishu_wrc View Post

PS: ii mai pui "instalatia"?
              iar pui nitro bogdane?)
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Nu ma mai complic! Merge binisor si asa! Am vrut sa fac ieri un dyno dar n-am mai reusit pana la urma, voi vorbi cu baietii de la Dimsport sa vedem ce se mai poate face la soft si daca ajung prin buc o voi masura atunci.

Comment

• Maestre pentru cati cai tintesti si cati ai in momentul respectiv? 140?

Comment

• Ce sa zic eu daca ar fi sa fiu sincer as raspunde "fara numar"!! Asa habar nu am, inainte am avut si 140+ acum nu stiu cati sunt, voi filma pt cei interesati sa-si faca o idee cum merge masina acum.

Comment

• astept cu nerabdare filmuletul
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• Cand prind putin timp si chef intr-o seara sa ies sa-i dau pe .. spita, fac filmuletul si ti-l pun cu dedicatie . Numai bine!

Comment

• Schimb uleiul si ne dam, oricum nu ne-am mai vazut de mult dar lasa ca te chem la noua mea casuta la o poveste numa sa-mi vina mobila
                          Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Vicky: Clar la toate variantele! ) si trebuie neaparat chef de casa noua!! se arata ceva?!
                            Vreau sa intreb publicul daca merita sa las o plasa de genul celei din poza pt protectia racitoarelor impotriva mustelor, albinelor, etc etc. Nu prea arata bine.. dar cred ca face treaba..
                            Attached Files

Comment

• Vopseste plasa cu negru si cred ca o sa devina mai discreta! Ca efect depinde ce intra pe acolo ca eu am gasit si o latura la fagure sparta la mine! Bafta si sa stiii ca ai o masina superba! Asteptam un filmulet ceva!
                              sigpic

Comment

• dar poti sa dai cromul ala jos de pe bara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google