If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
intradevar, mai sunt, nu m.am exprimat prea bine, corect era "unul dintre cele mai fumoase"
in legatura cu intalnirea eu nu stiu, vorbeste cu baieti din bucuresti, in special skandal!
Salut..eu sunt invidios pe tine ca ai Azev A mai late de 7,5 j ( ale mele)
Imi place cum arata acum masina si te-am mai vazut pe la Piata Sudului (eram cu un camion).Inainte cand aveai toba pe mijloc urat arata..Nici cu tobele acestea doua nu prea ma incanta la privit (oricum mai bine decat prima) dar daca tie iti place..este masina ta
Salut..eu sunt invidios pe tine ca ai Azev A mai late de 7,5 j ( ale mele)
Imi place cum arata acum masina si te-am mai vazut pe la Piata Sudului (eram cu un camion).Inainte cand aveai toba pe mijloc urat arata..Nici cu tobele acestea doua nu prea ma incanta la privit (oricum mai bine decat prima) dar daca tie iti place..este masina ta
Sal...daca ai sti tu cat am cautat eu jantele astea...si in legatura cu tipsurile de la evacuare o sa le schimb cand imi gasesc ceea ce caut si le cam caut de ceva vreme...sunt gen alea de pe mercedes slk kompresor...sper sa ajung si eu la cateva intanliri sa va cunosc mai bine pe toti...in rest stima si respect pt voi si restu
Bravo RBG-ule, felicitati pentru masina , ma bucur ca ai hotarat sa o postezi si pe forumul dedicat acestei marcii, ca ai renuntat la toba finala montata la vedere transversal, nu era foarte estetic, sa o tii cat mai clean, low si ingrijita ! ! ! Cateva sugesti : incearca sa scapi de undita aia de pe plafon, exista alternative chiar si sa o elimini complet sa pui antena pe luneta, un set de distantiere macar de 10 mm cred ca ar aduce rotile la linia aripilor si a masinii, stopurile spate inegrite stiu ca nu prea sunt solutii pentru ph2 dar poate gasesti tu ceva, un eleron de luneta cred ca ar fii binevenit si lupe in faruri si inegrite total sau doar pe margine ! ! ! In legatura cu intalnirile noastre saptamanale sunt Sambata ora 15:00 la Sala Polivalenta ! ! !Respect si toate cele bune ! ! !
La ce bani sunt toate 4 arcurile Weitec?Nu sunt cam mult 6cm?Mai putin nu exista?
pe weitec eu am dat acum 2 ani jumate 150 euro...eu am vrut cele mai joase dar exista si mai putin...acum iti alegi tu dar diferentele sunt enorme intre sport si stoc orice ai alege
Bravo RBG-ule, felicitati pentru masina , ma bucur ca ai hotarat sa o postezi si pe forumul dedicat acestei marcii, ca ai renuntat la toba finala montata la vedere transversal, nu era foarte estetic, sa o tii cat mai clean, low si ingrijita ! ! ! Cateva sugesti : incearca sa scapi de undita aia de pe plafon, exista alternative chiar si sa o elimini complet sa pui antena pe luneta, un set de distantiere macar de 10 mm cred ca ar aduce rotile la linia aripilor si a masinii, stopurile spate inegrite stiu ca nu prea sunt solutii pentru ph2 dar poate gasesti tu ceva, un eleron de luneta cred ca ar fii binevenit si lupe in faruri si inegrite total sau doar pe margine ! ! ! In legatura cu intalnirile noastre saptamanale sunt Sambata ora 15:00 la Sala Polivalenta ! ! !Respect si toate cele bune ! ! !
multumesc...undita va disparea complet pana ma gandesc unde ii gasesc al loc,distantiere pe fata nu mai pun si pe spate cu toate ca am roti 10j am distantiere de 2cm,la stopuri si faruri se cauta solutii,nu eleron de luneta a primit(pozele alea sunt mai vechi)...oricum din primavara va fi bagata iar la mesterit...o sa apar si eu la intanliri abia astept salz
Bravo pentru masina !! foarte frumos ,abia astept sa te vad si eu pe la intalniri ! mai bine lasa plafonu la fel ca masina ca da bine asa !!! bafta pe viitor la tunareala !!!
El are si folie, merge stas cu negru lucios doar sus, e discret asa, bine ca are si aer-conditionat, trece usor peste canicula, mai ales ca negrul atrage caldura.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment