B 72 rbg

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Chiar iei am vazut masina ta pe aici http://www.youtube.com/watch?v=OFthOcbC5PQ , dar se pare ca tipul este complexat sau are ceva probleme de invidie.

Masina este frumoasa asa cum arata ea in prezent, sau cine stie ce idei iti mai vin....

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
    real power..... diesel power by

Comment

fff frumoasa masina!imi place rau!la motor decat resoftare si evacacuarea ai facut-o?mi se pare ca trage prea bine:P

Comment

mi-aduc aminte de masina ta cu placere, atasez si eu niste poze de anu trecut de la EXPO, pacat ca nu era terminata, sigur luai un premiu mare
        nu-mi ramine decit se te felicit pentru ce ai realizat.TUNING DE BUN GUSTde pus in rama
        Attached Files
        "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

ala care te-a filmat are tot logan din cate aud ( la semnalizare ) ... e o invidie oare? eu zic , ca da :| pacat
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

vreau si eu logan umflat ca al tau....e chiar frumos.da bine fara bandouri....bv'o....
            Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

frumoasa masina, sa ai noroc de ea.
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Bafta la tuning!!!
                sigpicFast&Furious
                Team CSR
                Logan Club CLUJ

Comment

frumos, dar vrem si niste poze din interior

Comment

dupa cum am spus si "dincolo" imi place mult masina, o stiu foarte bine, am vazut-o destul de des atat in trafic cat si in parcare!

se aude ca o vinzi si se mai aude ca te-ai razgandit...pana la urma o vinzi sau nu?!

te salut si apreciez ca nu ai comentat urat parerile "contra" ale unora despre masina si despre patania cu capota!

Comment

Arata excelent masina din orice unghi te-ai uita la ea.Felicitari!

Comment

frumos logan.felicitari pt munca si dragostea investite in ea.

Comment

salut

Foarte frumoasa realizarea.Sunt curios in legatura cu suspensia pe care zici ca ai imbunatatit-o cam ce ai schimbat la ea, ce marca sunt piesele si daca intradevar se simte diferenta?Vreau sa schimb si yo arcuri si amortizoare ca e barca masina.

Comment

Masina este bomba,aspirator de femei.Cred ca este si unicat.
                            Felicitari si imi pare rau pt ce ti s-a intamplat.
                            Fara Semnatura.

Comment

salut frumoasa masina ...mai ales culoare bafta
                              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

Bravo ,vorba lui Carmelo : UNICAT
                                Felicitari !!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF