frumoasa masina sa o stapanesti sanatos,asteptam poze cu interiorul sa vedem ce modificari ai adus,bafta in continuare la modificari
B 72 rbg
Collapse
X
-
superba masina.. daca i-ai face si in interior acel tuning pe care nimeni pana acum nu l-a facut atunci ar fi o capodopera in toata puterea cuvantului..
nu am vazut niciun logan care sa aiba alt bord si fete de usi mult mai bine realizate.. ceva piele si tot felul de gadgeturi finute care dau bine
pentru ce ai facut pana acum FELICITARI!!
Comment
-
salut
welcome 2 the club
ce imi placea cand aveai evacuarea paralela cu bara spate ... de ce ai schimbat-o ?
Comment
-
suuuper tare masina ... ce s-a intamplat cu capota?
bafta in continuare, in ce ti-ai propus !
Comment
-
Originally posted by 17PnF View Postdin tentative se castiga experienta :P
de unde il sti pe edy, baiatu cu octavia?
Originally posted by Punk View PostFrumoasa masina.Sper sa nu ai probleme cu foliile de pe geamuri,in rest,km fara probleme iti dorect.
Bafta.
Originally posted by Punk View PostFrumoasa masina.Sper sa nu ai probleme cu foliile de pe geamuri,in rest,km fara probleme iti dorect.
Bafta.
Comment
-
-
Originally posted by bogdan BOG View Postfff frumoasa masina!imi place rau!la motor decat resoftare si evacacuarea ai facut-o?mi se pare ca trage prea bine:P
Originally posted by emylogan View Postmi-aduc aminte de masina ta cu placere, atasez si eu niste poze de anu trecut de la EXPO, pacat ca nu era terminata, sigur luai un premiu mare
nu-mi ramine decit se te felicit pentru ce ai realizat.TUNING DE BUN GUSTde pus in rama
Si mie imi place masina mea imi mai lipsea o singura zi sa fie gata...dar eu sunt multumit si asa de capetele intoarse de o masina in fiuler...nu-mi ramane decat sa iti multumesc pentru laude
Originally posted by Tudor View Postala care te-a filmat are tot logan din cate aud ( la semnalizare ) ... e o invidie oare? eu zic , ca da :| pacat
Comment
-
Mi-a placut dintotdeauna Loganul asta . La exterior doar la faruri ai putea sa mai faci ceva.
Comment
-
-
Originally posted by sKyb0y View Postce planuri mai ai ?
Originally posted by FastFurious View PostBafta la tuning!!!
Originally posted by horror View Postfrumos, dar vrem si niste poze din interior
Originally posted by PCH View Postdupa cum am spus si "dincolo" imi place mult masina, o stiu foarte bine, am vazut-o destul de des atat in trafic cat si in parcare!
se aude ca o vinzi si se mai aude ca te-ai razgandit...pana la urma o vinzi sau nu?!
te salut si apreciez ca nu ai comentat urat parerile "contra" ale unora despre masina si despre patania cu capota!
Ma bucur ca iti place titiu meu,masina nu mai este de vanzare si nu ma intereseaza parerea unora care nu au nicio treaba...
Originally posted by Vlad24 View PostArata excelent masina din orice unghi te-ai uita la ea.Felicitari!
Originally posted by pacoste View PostFoarte frumoasa realizarea.Sunt curios in legatura cu suspensia pe care zici ca ai imbunatatit-o cam ce ai schimbat la ea, ce marca sunt piesele si daca intradevar se simte diferenta?Vreau sa schimb si yo arcuri si amortizoare ca e barca masina.
La suspensie am schimbat doar arcurile cu weitec verzi alea care coboara 6cm si diferenta este de la cer la pamant.schimba-le ca merita salz
Originally posted by Carmelo View PostMasina este bomba,aspirator de femei.Cred ca este si unicat.
Felicitari si imi pare rau pt ce ti s-a intamplat.
Nu este bai,se poate intampla oricui...cand am fost cu ea la service mi-au zis aia de acolo "azi e ziua capotelor, au mai venit 2 cu ele pe sus"
Originally posted by SanduGolanu View Postsalut frumoasa masina ...mai ales culoare bafta
Originally posted by katalin_89 View PostSalut!
Frumoasa masina,ce motor are?!
Originally posted by Bogdan20cj View Postsuperba masina.. daca i-ai face si in interior acel tuning pe care nimeni pana acum nu l-a facut atunci ar fi o capodopera in toata puterea cuvantului..
nu am vazut niciun logan care sa aiba alt bord si fete de usi mult mai bine realizate.. ceva piele si tot felul de gadgeturi finute care dau bine
pentru ce ai facut pana acum FELICITARI!!
Multumesc si cum am mai spus cand voi termina ursu ma voi reapuca de logan,am niste ideei foarte marete cu el dar sa fie timp si bani si restu
Originally posted by c.vio View Postin sfarsit ai indraznit si tu sa faci un my ride la masinuta.
bafta multa si sa ne auzim cu bine
Da da da salz
Originally posted by sKyb0y View Postsalut
welcome 2 the club
ce imi placea cand aveai evacuarea paralela cu bara spate ... de ce ai schimbat-o ?
Eheeee amintiri...si mie imi placea evacuarea asa dar nu prea imi mai place bara spate asa ca a disparut si una si alta dar nu-i bai,mie imi place si asa :P
Originally posted by Dany_DNY View Postsuuuper tare masina ... ce s-a intamplat cu capota?
bafta in continuare, in ce ti-ai propus !
Originally posted by aleXpeed View PostMi-a placut dintotdeauna Loganul asta . La exterior doar la faruri ai putea sa mai faci ceva.
Mai urmeaza si altceva,nu doar faruri.ma bucur ca iti place
Comment
Comment