B 72 rbg

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos,asteptam poze cu interiorul sa vedem ce modificari ai adus,bafta in continuare la modificari

Comment

Salut!
      Frumoasa masina,ce motor are?!
      sigpic

Comment

superba masina.. daca i-ai face si in interior acel tuning pe care nimeni pana acum nu l-a facut atunci ar fi o capodopera in toata puterea cuvantului..

nu am vazut niciun logan care sa aiba alt bord si fete de usi mult mai bine realizate.. ceva piele si tot felul de gadgeturi finute care dau bine

pentru ce ai facut pana acum FELICITARI!!

Comment

in sfarsit ai indraznit si tu sa faci un my ride la masinuta.
          bafta multa si sa ne auzim cu bine

Comment

salut
            welcome 2 the club
            ce imi placea cand aveai evacuarea paralela cu bara spate ... de ce ai schimbat-o ?
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher
            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

suuuper tare masina ... ce s-a intamplat cu capota?

bafta in continuare, in ce ti-ai propus !
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

frumos inceput spor la tunareala .
                multi km in continuare la viteza "legala" )

Comment

Originally posted by 17PnF View Post
                  din tentative se castiga experienta :P

de unde il sti pe edy, baiatu cu octavia?
                  ai si tu dreptate...edy cu edy ma stiu de cativa ani sta langa mine

Originally posted by Punk View Post
                  Frumoasa masina.Sper sa nu ai probleme cu foliile de pe geamuri,in rest,km fara probleme iti dorect.
                  Bafta.
                  Va multumesc la toti pentru urari si mai ales ca m-ati primit printre voi

Originally posted by Punk View Post
                  Frumoasa masina.Sper sa nu ai probleme cu foliile de pe geamuri,in rest,km fara probleme iti dorect.
                  Bafta.
                  multumesc pentru cuvintele frumoase care le citesc.Daca te referi la nino-nino nu prea ma intereseaza de parerea lor
                  Last edited by b72rbg; 9 January 2011, 23:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ce planuri mai ai ?
                    From Miami 2 Ibiza
                    Voucher
                    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Originally posted by bogdan BOG View Post
                      fff frumoasa masina!imi place rau!la motor decat resoftare si evacacuarea ai facut-o?mi se pare ca trage prea bine:P
                      Ma bucur ca la mai toata lumea place masina mea si despre motor nu i-am facut nimik doar ce am zis...numai ca din prima zi cand am luat-o i-am rupt franele schimbam numai la 6000 sa o invat asa

Originally posted by emylogan View Post
                      mi-aduc aminte de masina ta cu placere, atasez si eu niste poze de anu trecut de la EXPO, pacat ca nu era terminata, sigur luai un premiu mare
                      nu-mi ramine decit se te felicit pentru ce ai realizat.TUNING DE BUN GUSTde pus in rama

Si mie imi place masina mea imi mai lipsea o singura zi sa fie gata...dar eu sunt multumit si asa de capetele intoarse de o masina in fiuler...nu-mi ramane decat sa iti multumesc pentru laude

Originally posted by Tudor View Post
                      ala care te-a filmat are tot logan din cate aud ( la semnalizare ) ... e o invidie oare? eu zic , ca da :| pacat
                      Nu stiu daca e invidie sau altceva dar oricum pe mine nu ma intereseaza parerea lui...daca citeste ce tot mai aberez si eu pe aici il astept la start
                      Last edited by b72rbg; 10 January 2011, 00:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mi-a placut dintotdeauna Loganul asta . La exterior doar la faruri ai putea sa mai faci ceva.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by Emr3 View Post
                          vreau si eu logan umflat ca al tau....e chiar frumos.da bine fara bandouri....bv'o....

Eu de mic visam la o masina cu aripi foarte umflate si niste jante pe masura...acum ca am crescut am jucaria pe care o doream asa k nimik nu e imposibil

Comment

f frumoas modelul de jante
                            frumoasa masinutza si spor la modificari

Comment

Originally posted by sKyb0y View Post
                              ce planuri mai ai ?
                              Planuri sunt destul de mult dar o sa le pun in aplicare dupa ce termin cu ursu si sa fie mai frumos afara

Originally posted by FastFurious View Post
                              Bafta la tuning!!!
                              Multumesc lafel

Originally posted by horror View Post
                              frumos, dar vrem si niste poze din interior
                              La interior nu i-am facut nimik doar niste colant imitatie de carbon 3d pe ici pe colo in rest mai nimik

Originally posted by PCH View Post
                              dupa cum am spus si "dincolo" imi place mult masina, o stiu foarte bine, am vazut-o destul de des atat in trafic cat si in parcare!

se aude ca o vinzi si se mai aude ca te-ai razgandit...pana la urma o vinzi sau nu?!

te salut si apreciez ca nu ai comentat urat parerile "contra" ale unora despre masina si despre patania cu capota!

Ma bucur ca iti place titiu meu,masina nu mai este de vanzare si nu ma intereseaza parerea unora care nu au nicio treaba...

Originally posted by Vlad24 View Post
                              Arata excelent masina din orice unghi te-ai uita la ea.Felicitari!
                              Multumesc din toate unghiurile

Originally posted by pacoste View Post
                              Foarte frumoasa realizarea.Sunt curios in legatura cu suspensia pe care zici ca ai imbunatatit-o cam ce ai schimbat la ea, ce marca sunt piesele si daca intradevar se simte diferenta?Vreau sa schimb si yo arcuri si amortizoare ca e barca masina.

La suspensie am schimbat doar arcurile cu weitec verzi alea care coboara 6cm si diferenta este de la cer la pamant.schimba-le ca merita salz

Originally posted by Carmelo View Post
                              Masina este bomba,aspirator de femei.Cred ca este si unicat.
                              Felicitari si imi pare rau pt ce ti s-a intamplat.

Nu este bai,se poate intampla oricui...cand am fost cu ea la service mi-au zis aia de acolo "azi e ziua capotelor, au mai venit 2 cu ele pe sus"

Originally posted by SanduGolanu View Post
                              salut frumoasa masina ...mai ales culoare bafta
                              Multumesc si masina ta imi place si culoarea este de fabrica,dar va disparea

Originally posted by katalin_89 View Post
                              Salut!
                              Frumoasa masina,ce motor are?!
                              Multumesc,motoru este 1.6 16v turat la maxim de la 7 km cat avea cand am luat-o

Originally posted by Bogdan20cj View Post
                              superba masina.. daca i-ai face si in interior acel tuning pe care nimeni pana acum nu l-a facut atunci ar fi o capodopera in toata puterea cuvantului..

nu am vazut niciun logan care sa aiba alt bord si fete de usi mult mai bine realizate.. ceva piele si tot felul de gadgeturi finute care dau bine

pentru ce ai facut pana acum FELICITARI!!

Multumesc si cum am mai spus cand voi termina ursu ma voi reapuca de logan,am niste ideei foarte marete cu el dar sa fie timp si bani si restu

Originally posted by c.vio View Post
                              in sfarsit ai indraznit si tu sa faci un my ride la masinuta.
                              bafta multa si sa ne auzim cu bine

Da da da salz

Originally posted by sKyb0y View Post
                              salut
                              welcome 2 the club
                              ce imi placea cand aveai evacuarea paralela cu bara spate ... de ce ai schimbat-o ?

Eheeee amintiri...si mie imi placea evacuarea asa dar nu prea imi mai place bara spate asa ca a disparut si una si alta dar nu-i bai,mie imi place si asa :P

Originally posted by Dany_DNY View Post
                              suuuper tare masina ... ce s-a intamplat cu capota?

bafta in continuare, in ce ti-ai propus !
                              Multumesc,cu capota nu stiu ce a fost in mintea ei cand si-a dat seama ca vrea sa ia niste aer la capitonaj asa k a decis sa se salte singura...asta e...acum nu mai are sansa asta ca i-am pus sigurante

Originally posted by aleXpeed View Post
                              Mi-a placut dintotdeauna Loganul asta . La exterior doar la faruri ai putea sa mai faci ceva.

Mai urmeaza si altceva,nu doar faruri.ma bucur ca iti place
                              Last edited by b72rbg; 10 January 2011, 00:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

salutare, cred ca e cel mai frumos golan pe care l.am vazut bafta in continuare!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google