Viitoru Meu Logan...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masinuta!! Eu i-as mai pune praguri si 1 eleron!!Atat ca in reste e suuper!!Ce bine da toata masina in gri ..vai vaiX...ma duce gandu sa vopsesc si eu partile negre in argintiu dar mie frica sa nu se jupoaie ca am mai vazut pe la taxiuri asa....!!Mult succes la examen si sa ai grija de ea!!

Comment

Multumesc,cat despre praguri nu stiu...eu tin cat mai mult sa fie asa mai simpla, dar mersi de sfat

Comment

Ai montat ceasurile?Daca da pune niste poze cu ele aprinse sa le vedem si noi.

Comment

Cat te-au costat ceasurile si de unde le-ai luat. Daca le vei monta, poate vei pune niste poze..
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Nu le-am montat inca,o sa le pun vineri adica maine :P
            Au costat 150 ron le-am luat de la 4T Days si sunt bleu,au si reglaj de luminozitate...
            Dupa ce le montez o sa pun niste poze

Comment

Am motat ceasurile pe plasma de ceva timp si poze tot nu i-am facut am zis ca ii fac,ii fac si am uitat mereu am o poza facuta cu un telefon , dar e de o calitate foarte proasta...
              Attached Files

Comment

Se vad super.Sper sa reziste ca am citit pe aici de la cei care schimba ledurile ca astea ar fi nush de care folii la care se face nush ce si cica cu timpul se duce efectul de plasma.Ti-au dat vreo garantie ceva de unde le-ai cumparat?

Comment

Pai...mi-au dat garantie(nu stiu cat ,da are)si nu are cum sa se duca efectul de plasma pt. ca sunt pe plasma (nu sunt leduri)si nu prea stiu mod sa se strice plasma .
                  Da oricum mersi de sfat si o sa mai pun poze facute cu camera sa se vada mai bine

Bafta...
                  Last edited by marius_WDI; 30 March 2008, 14:54.

Comment

Frumos golanel. Sa ai grija de el si sa il conduci cu grija cand vei dobandi acest drept.
                    Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Totul ai placut la el cum zicea cineva mai sus niste praguri ar da bine dar ai ceva ce nu-mi place colacu in care ai imbracat volanul avand in vedere ca volanul este imbracat in piele din fabrica nu cred ca asi are rostul colacul.

Comment

Mersi de parere,cat despre "colacu" care zici tu nu este pus de mine,dar el este pus ca sa protejeze pielea de pe volan si incepuse sa se descoasa pe langa(pe la cusaturi), ca na este facut in Romania

Comment

Imi place culoarea masinii, sa o conduci sanatos cat mai curand, si spor la invatat pentru carnet.
                          Anunturi auto

Comment

La fel ca si cei de mai sus iti urez s aia parte de el multi km si fara incidente. Buna alegere. Eu am la fel numai ca e stock si 1.6 16v.
                            To be or not to be....???

Comment

Multumesc pentru urari si abia astept sa iau si eu carnetu' o sa ne vedem pe strazi

Comment

Poate si pe strazi dar ar fi mai bine la intalnirile de sambata, bafta la examen si sa o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite
                                MotorSport pentru 402ml.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google