Viitoru Meu Logan...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Viitoru Meu Logan...

Salut, am si eu 17 anisi vreau sa va prezint loganu(Prestige 1.5 dCi 85 cp)care o sa il conduc si eu(si acu il conduc da pe la mine pe la tara)...deocamdata e a lu' taicamiu da o sa se schimbe.
    Schimbari aduse nu sunt multe da totusi: geamuri fumuri,subwoofer magant 300 w RMS,xenon si cam atata .
    Am si o poza ,daca e o sa ii mai fac
    Attached Files

Bine ai venit pe acest forum.E bine ca te ocupi de masina desi inca nu ai permis,putini fac asta .Cand zici xenon la ce te referi la instalatie xenon sau la becuri xenon?

Comment

Becuri xenon si da mare parte din ce e pe masina cam e dorinta mea chiar si masina putin ,pt ca tata nu vroia prestige da eu da si asa am luat asta.

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
        Vad ca sunt vopsiti etrierii din fata in rosu, asa e?
        Si ce becuri ai, becuri care imita xenonul?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Marius_WDI, ai tai au verificat presiunea in roti dupa ce au ridicat masina de la dealer? Nu de alta ..dar in poza ta presiunea pare mult peste valorile normale.

Asteptare usoara pana la permis si sa ai grija de masina..arata bine!
          numar secundele

Comment

Multumesc pentru pareri.
            Deci becurile nu sunt sigur ce sunt,pe cutie scria xenon si oricum pe masina se vede dif. alea dinainte erau asa un pic galbui (fata de astea:P)astea lumineaza si mai puternic si se vad albu ala spre albastru deci...nu stiu ce sa zic daca sunt xenon sau nu:P.
            Si in legatura cu presiunea eu zic ca e buna,a fost si de curand la inspectie,deci presupun ca daca avea vreo problema era de stiut.
            O sa ii mai fac poze la ce are pe ea si ce o sa ii mai pun.

Comment

Nu sunt xenon!

In legatura cu presiunea.. daca de cand ati ridicat masina nu s-a trecut pe la vulcanizare cu ea.. ar fi buna totusi o verficare.. e vreo 2 lei ... merita. O presiune eronata te poate baga in mult rahat.
              numar secundele

Comment

Ok mersi pt sfaturi!!!Si oricum a fost trecuta pe la vulcanizare ca a facut pana
                Si daca stiti unde gasesc si eu niste becuri albastre pentru lampa de la numar,in cartea masini scrie ca sunt W5W (nu prea stiu ce inseamna da oricum)....deci becurile sunt la fel ca cele de pe plafon si ma gandeam sa le fac albastre pe cele de la numar vedem ce iese si am cautat da nu prea am gasit,prin vitan nu am fost da maine poate poate....

Comment

In Vitan gasesti sigur acest tip de becuri, la set de 2, care costa 10 lei (setul). Ceri becuri pentru pozitie la Logan, ca daca ceri altceva, pentru numar sau plafoniera, baietii nu stiu, ca asa am facut si eu)

nu mai cita postul precedent!
                  Last edited by Seba; 7 March 2008, 21:15.
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Misto masina,cat au costat foliile fumurii?

Comment

Ms,acu stiu de unde si vedem cand ajung,cred ca maine.
                      Ai si u becuri asa???O poza ceva daca ai sa le vad si eu.
                      E acu il editez pasta :P.
                      Pai foliile mie se pare in jur de 4 mil da nu stiu unde ce si cum dupa ce aflu mai multe iti zic.
                      Mi se pare ca sunt de 90% si sunt chiar bune si sunt omologate
                      Last edited by marius_WDI; 7 March 2008, 18:26.

Comment

Salut bine ai venit pe forum frumoasa masina si ma bucur ca nu sunt singurul care are masina si nu are permis bafta in continuare la tunat arata superb masina in culoarea asta
                        sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Ms e frumoasa si a ta, deci e bine de stiut ca nu esti singuro sa mai pun poze si cu"muzica"

Comment

Asteptam poze cu "muzica",frumos loganelul
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Frumos loganelu io il stiu de mai de mult :P mi-a trimis surioara ta draga poze cu el
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google