Frumoasa masinuta, sa ai parte de ea
Viitoru Meu Logan...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Multumesc pt. Urari si este logic ca o sa vin si eu la intalniri
Masina o asteapta o schimbare mai prescis o remapare ECU de la TCM turbo (sper ca nu fac reclama :P ) si o sa ajung la 104 cp si 251 NM , tata asa mi-a promis si daca a promis na trebuie sa se tina de cuv a zis ca pe la jumatea lui iulie sau cam asa o sa o duca la "upgrade" si poate pe un dyno
Comment
-
Nu iti recomand sa modifici nimic la motor deoarece o sati creasca consumul si chiar poate sa ti strici masina de toot mai bine o lasi asa
Trebea sa iei un 1.6 16v dac vrei sa ai 105cp si nm pt ca ala e reglat calumea
o sa ti cresca consumu peste 10l/100km M-am documentat bine
multi dintre prietenii mei au facut asa si a trebuit sa-si ia masini noi. Stiu ce vb
aku ei au masini de 5000e
ai grija
Comment
-
Originally posted by kr1z7zy View PostNu iti recomand sa modifici nimic la motor deoarece o sati creasca consumul si chiar poate sa ti strici masina de toot mai bine o lasi asa
Trebea sa iei un 1.6 16v dac vrei sa ai 105cp si nm pt ca ala e reglat calumea
o sa ti cresca consumu peste 10l/100km M-am documentat bine
multi dintre prietenii mei au facut asa si a trebuit sa-si ia masini noi. Stiu ce vb
aku ei au masini de 5000e
ai grija
P.S : Cred ca e primu logan 85 de cai remapat
Comment
-
Nu asculta ma de astia, eu am chip facut la masina, si multi din care au sunt foarte multumiti. Am becuri albastre la plafoniera, la numar in spate (daca vrei gasesti pe orice site pe net, sau la Transprotector la magazin); o sa ai mai exact 105 cai si 260NM ;) spor la modificari, desi eu as fi ales 1.6 16V mai ieftin si mai bun decat dieselar-ul ;) o sa ti se buleasca injectoarele din cauza motorinei proaste din Romania...
mai sunt logane de 1.5 85 de cai remapate, si fug de rup pamantu, iar motorul e garantat 500.000 km nu 300.000
Comment
Comment