Dacia Logan 1.6 16v Black Line Noir Nacre - Galgaie Zaibar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ca sa scoti 100 de iepe din 1.4 cu turbo iti trebuiesc multe modificari.
    Apoi intervine turbo lag..cutia lunga pe care o are ) si cam asta da 100 de iepe din Bucuresti in Timisoara ,cat tragi de ea ( sunt masini lente )
    Tot loganclub -ul ar fi fost plin de "turbati" daca era o investitie rentabila
    Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

Precizare: Masina este fabricata in luna Octombrie 2010, are motorizare EURO4 si mi-a fost livrata pe 30 Octombrie 2010.
      Vladk2k - ai pm cu precizarile mele

Comment

Frumoasa masina
        Daca nu ma insel "te-am vazut " si pe DC.
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

@ matheo66c
          Corect. Abia acum mi-am facut cont aici. Am avut o problema legata de adresa de email.

Comment

frumos loganu black line daca ii pui niste folii arata beton
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Imi plac scaunele si volanul (imbracatura de piele) - sa o stapanesti sanatos - suuper masinuta

Comment

vladk2k culoarea ti-o arunca dealerul pe gat ca sa scape de masinile de pe stoc!

Comment

O intrebare in legatura cu presurile:
                  Presurile din spate sunt mai mari? ( vin si sub scaunul soferului )
                  Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

Da.Se potrivesc exact.De aceea sunt pentru Logan.

Comment

Bafta in ceea ce ti-ai propus.
                      sigpic

Comment

E frumoasa masina si scaunele imi plac la nebunie.bafta in continuare la tot ce tiai propus!
                        sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā€¦azi, 2012 a murit de foame.

Comment

Toata lumea vad ca e super incantata de scaune.
                          Stati sa vedeti motoru'
                          Attached Files

Comment

am vazut la cineva pe forum,care si-a pus capac de clio rs pe motor...
                            ar da ft bine si la tine...
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Eu zic sa nu ii pui pentru ca e mai bine.

Daca fabrica a facut motorul fara capac lasa-l asa ca e mai bine.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Merci pentru informatie. In general nu ma omor dupa "briz-briz -uri" care au strict scop estetic --- mai ales "pitit" sub capota motorului. (mai ales ca reprezinta un capac care impiedica un pic din racirea/circulatia aerului in zona de deasupra chiulasei)
                                Acest Logan a venit din fabrica fara sigla pe portbagaj care indica varianta de motorizare - fiind una dintre masurile de reducere a costurilor pe care fabricantul Dacia le-a pus in aplicare la modelele produse acum --- INSA PERSONAL NU POT SPUNE CA MA DERANJEAZA
                                Mai sunt si alte exemple, cum ar fi: la modelele actuale Prestige (faza 2) schimbatorul de viteze nu mai este imbracat in piele, iar scaunul sofer nu mai are reglaj lombar - care intradevar erau binevenite.
                                Ma preocupa in principal imbunatatirile si dotarile suplimentare care aduc un plus de functionalitate, asigura o mai buna protejare, functionare si durabilitate mai buna in timp a masinii, reducerea consumului de carburant, etc
                                Last edited by ion_R5; 13 January 2011, 12:41.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google