DB.07.ZTZ-nervosul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Filtrul sport se trateaza cu ulei special care retine particulele de praf. In magazinele specializate se gaseste kit de curatare si tratare a filtrelor de aer sport pentru masini.

Filtrul nu se pune asa simplu pe masina, uscat, trebuie tratat cu uleiul respectiv, conform indicatiilor producatorului. Desigur, daca-i un filtru ieftin, de bazar, atunci nu ai de unde sa stii lucrurile astea, ca nu scrie pe ambalaj, plus ca elementul filtrant este ordinar.

Nu degeaba costa filtrele K&N, Pipercross, BMC cat costa...
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

mocheta la capota nu afecteaza cu nimic? ma refer sa tina cald motorul , pe timp de vara ma refer, sa-l supra incalzeasca? stiu ca doar pe dci se pune...dar daca nu ai, se vede naspa pe exterior cand ninge ..
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

si eu as vrea o mocheta pentru capota, insa nu stiu daca exista dezavantaje la montarea lui pe un benzinar, daca stie cineva, poate ne ajuta domnul tudor
        sigpic

Comment

pai ce dezavantaje sa aiba montarea mochetei, motorul pe benzina degaja mai multa caldura fata de diesel?

Comment

Pana acuma nu a avut nimica, care sa fii afectat motorul.Am pus-o sa fie mai cald pe perioada de iarna.Nu o folosesc cand este cald afara.
            Iar filtru este de bazar,era al unui prieten si vroia sa vada cu vine pe masina,daca se aude altfel motorul(galagie).L-am dat jos ca nu imi place.Masina este de familie,nu de raliu.O sa caut o poza cu filtru sa vad ,daca mai am.

Comment

Poze

Poze exterior si filtru sport.
              Attached Files

Comment

Motorul masinii nu-si face racirea prin capota, asadar blanita aia poate ramane si vara acolo. Racirea se face prin bara, cu aerul care raceste radiatorul de racire al motorului, mecanicilor !
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Mi se pare ingrijita masina!! ti-as sugera sa colantezi si plafonul si sa dai jos literele GT de pe portbagaj !!

Numai bine!
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

merci ,dar mie imi plac.

Comment

o mica explicatie, ca din fericire cu teoria stau bine
                      GT- vine de la Grand Turismo, abreviere data masinilor performante
                      sigpic

Comment

pai vezi domnule,de accea nu o dat jos.

Comment

loganul e o masina performanta ? nu stiam

Comment

am si eu 1.4 empei..dar nu pot spune nici pe departe ca este o masina performanta! dar acum...fiecare isi alinta masina cum vrea
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Domnule aviatorul76, ca user, sunteti un aviator, si e normal ca lumea sa vi se adreseze ca atare!
                              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

aviator nu ma deranjeaza sa-mi spuna,dar alte apelative urate mai vorbesc unii.
                                sper sa fie politicosi,daca eu am respect si eu sa aiba.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google