181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scoate folia cu "3 ani garantie"
    sigpic
    Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• uff.. trebuia sa pui si u pe dreapta LC Bucuresti
      sigpic

Comment

• merge si pe stanga, sa se vada de la nenea soferu )))
        Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• daca toata lumea are pe dreapta , eu zic ca trebuie sa`l pui pe partea corecta , nu asa e normal ?

Comment

• Sincer sa fiu nu m-am uitat niciodata unde este pus pe alte masini. Daca or sa intervina schimbari o sa il mut pe partea dreapta. Pana atunci sta perfect acolo

Comment

• In primul rand felicitari pentru noua achizitie.
              Am inceput sa citesc pg de la inceput, si am observat primul incident, si am trecut peste el, al 2-lea, ceva mi se parea ciudat, acuma si al 3-lea ? Are ceva ghinion masina aceasta.
              Se pare ca 5Cp in plus, duc la accidente Glumeam

Comment

• De acord cu Joker. Şi mie îmi place starea de spirit a proprietarului )
                Şi... am eu impresia sau acest topic a devenit un topic de prezentare a accidentelor lui blacky )?

Comment

• Sarbatori fericite Tuturor,

@CSH - Sper ca nu de la cai i s-a tras ghinionul mai mult de la starea vremii . dar au fost si au trecut. Acuma masinuta alearga vesela pe strazi / sosele / DJ / DN / Autostrazi si altele si nu a mai avut nici o problema.

@Goodwil - Daca nu aveam starea de spirit buna probabil ca ma lasam de sofat si o vindeam pe blacky, dar nu e cazul. Treadul nu a fost deschis ca zona de prezentarea accidente , doar ca astea au fost pana acuma din pacate prezente in viata lui Blacky.

De modificari nu am avut nici timp nici bani din pacate, dar vor veni in curand alte mici schimbari care vor fi prezentate aici .

Pana atunci bagam km, ca tot am trecut de 5000 si cred ca pana la sf saptamanii trec de 6000 si ma apropii de prima verificare .

Comment

• @ ToranagaSama

Numai bine si drumuri bune, fara alte incidente!

Ar fi interesant sa povestesti cum merge masina acum la 5000 km parcursi (s-a schimbat sunetul motorului? consuma mai putin? demareaza mai bine? s-a modificat comportamentul la anumite turatii, fata de perioada de inceput?)

Comment

• Salutare tuturor,

Scuze ca nu am raspuns mai devreme dar din pacate timpul nu mi-a permis.

In clipa de fata ma apropii de 7250 Km parcursi. Ce pot spune este ca motorul se aude putin mai tare ca la inceput, dar are aceeasi rezonanta de pisica rasfatata ))

La capitolul consum sunt super multumit in clipa de fata am 6.0 l/100 in conditia in care a mers in oras si prin tara, ca si consum separat:
                      - 4,3 Buc - Pitesti pe A1, la viteza medie de 125km/h
                      - 4,1 Slatina - Caracal - Alexandria - Bucuresti viteza medie de 100km/h
                      - 4,4 A2 pana la Constanta
                      - un aprx 6,6 - 6,7 in bucuresti

In rest toate sunt OK. Sta bine pe sosea nu mi-a dat emotii pana acuma. Ma ajutat cu success la depasiri pe drumurile patriei . Acceleratia inca raspunde corespunzator. Saptamana asta, sau cel mai tarziu saptamana viitoare o sa merg cu ea la service sa ii fac verificarea de 7500km.

Singura suparare e ca nu am avut loz castigator la partea de audio care imi joaca feste, uneori pe fata uita sa functioneze, sau incepe sa varieze sunetu cand pe stanga cand pe dreapta. O sa fac o verificare la cabluri cand o duc in service zilele astea si am pus pe lista de cumparaturi un set de boxe. Acuma mai ramane sa ma hotarasc ce sa iau.

Daca timpul imi va permite o sa mai revin cu noi povestiri si alte detalii.

Comment

• Bravo domnule! Iti doresc sa "nu ai ce sa povestesti" despre masina - decat consum (mic)!!!

Ar fi interesant sa ne spui si stilul de exploatare: schimbat vitezele in generala la X rpm, --- respectiv la demaraje, depasiri la Y rpm. La consum vad ca stai foarte bine. Probabil ca daca ai merge undeva intre 80 si 90 km/h linistit ai scoate un 3.8 l/100 km (eu sunt curios in privinta consumului minim si am reusit sa scot 5.26, respectiv 5.11 pe portiuni de drum strict in afara oraselor - pe DN1 -- nu am facut teste la viteza gen 120 km/h --- presupun ca s-ar mentine un consum cam cu 2 l peste dci-ul de 90 PS)

Comment

• cateva cadre de la "testarea" de azi
                          Attached Files
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Multam fain Jok3re ce inseamna un aparat bun, nici nu se vede ca era plina de praf )))

Comment

• Hai ca arata bine masinuta. Niste jante si un pic mai lasata si chiar o sa fie beton.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• nu prea inteleg faza cu lasatul masinii?

prefer o masina cu garda mai inalta sa evit sa lovesc pietre, gropi sau mai stiu eu ce.

defel nu sunt vitezoman si ca atare nu prea vad de ce tendinta de a cobora pana la nivelul asfaltului garda.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google