181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de caldurica lor.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• sa le stapanesti sanatos nenea si sa te incalzeasca mult timp de acum incolo
      sigpic

Comment

• Multumesc pentru raspuns !
        Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• Multumesc de urari, sunt sigur ca asa va fi
          @me_catalin - pentru putin.
          Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Originally posted by ToranagaSama View Post
            Cei doi martori luminosi care au aparut la ph2 sunt, conform manual de utilizare Dacia:

- Martor Luminos de alerta schimb ulei motor
            Se aprinde pe tabloul de bord atunci când este necesar un schimb de ulei motor. Prin urmare, trebuie să efectuaţi rapid sau
            să cereţi asistenţă pentru efectuarea unei revizii.
            Este luată în calcul exclusiv distanţa parcursă între două schimburi de ulei, şi nu periodicitatea (intervalul de timp) între două schimburi de ulei.
            Revizia se va face întotdeauna la primul dintre cele două termene atinse între distanţa parcursă şi periodicitate, conform documentului de întreţinere al vehiculului dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că puteţi fi pus în situaţia de a face o revizie înainte de aprinderea martorului luminos. Consultaţi paragraful „Schimb de ulei motor" din capitolul 4.
            Esti sigur ca masina ta are functia asta? S-ar putea sa aiba, fiindca ai motor euro 5.

La mine in carte - (1.6 16V euro 4 fabricatie Octombrie 2010) - scrie de functia asta, dar cred ca masina nu are asa ceva. Poate versiunile de export sa fie mai dotate...

Comment

• Daca toate schimburile de ulei sunt facute la timp nu ar trebui sa se aprinda acel martor. Ideea este ca dupa fiecare schimb de ulei sa e dea un reset la acel contor. Cred ca era mentionat si in manualul de utilizare cum se reseteaza. Dar din cate am inteles ar fi totusi activat la ultimele versiuni.

Comment

• O sa constat daca am sau nu functia asta activa, cand voi trece de 20.000 km, fiindca atunci ar trebui sa imi aminteasca computerul de bord ca trebuie facuta prima revizie....

Comment

• Originally posted by ToranagaSama View Post
                  Ultimele imbunatatiri aduse: incalzire in scaune OEM by Renault.

Cu multumiri adicorbos pentru montaj, rabdare si promptitudine.

Da-mi te rog mai multe detalii despre incalzirea din scaune ca ma bate si pe mine un gind sa-mi pun mai ales ca iarna ne bate la usa.

Ma intereseaza in mod deosebit de unde ai facut rost de piese...plasticele de la scaune, butoanele de comanda si nu in ultimul rind cablajele.

Comment

• @ion - In teorie asa ar trebui sa faca
                    @usr1 - vorbeste cu adicorbos de la brasov ( ai aici link la treadul lui), la el am facut montajul si piesele le-a avut el. Toate sunt de origine Renault pentru Dacia si sunt seturi complete (rezistentele de scaun, cablajele mufate, butoane si carenaje). Pentru logan PH2 masina are pre-echiparea facuta, cablajele trase, siguranta pusa in panou, mufa de conectare sub scaun, totul este plug&play, si nu se face nici o modificare la masina.
                    Last edited by ToranagaSama; 2 December 2011, 21:00.

Comment

• Si eu am ph2 dar am impresia ca precablajul exista numai de la varianta laureate. Am sa ma uit si eu maiine in panoul de sigurante sa vad daca e siguranta pusa acolo.

Comment

• Va tot agitati cu acel martor ... la cei cu benzinare e normal sa nu functioneze ...el are acel martor pentru ca masina este diesel euro 5 si are dpf ...si masinile care sunt dotate cu asa ceva au un regim special de inlocuire a uleiului motor mai ales daca sunt utilizate urban

Nenea Radu felicitari pentru "buci lover"
                        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                        sigpic

Comment

• M-am uitat acum in schema electrica a loganului si numai in varianta DG era tras cablajul pentru incalzire scaune. La varianta de echipare electrica DD eu am numai pinul de plus in panoul de sigurante Deci imi mai trebe si cablajul cu mufele R146 pe care tu le ai.

Comment

• @gmv - Multumesc de lamuriri si sa stii ca fac bine acea dragoste ))))
                            @usr1 - Aici nu am cum sa te contrazic ca nu stiu. Oricum ezista metode de a lega acea incalzire si daca nu exista precablajul, asa ca spor la modificari.

Comment

• normal ca exista ca si eu mi-am pus si am tras cablu din tablou cu o siguranta de 20,iar pentru iluminat de la bricheta si merg perfect,este un film care la facut crististrulea,eu dupa el m-am luat si a iesit perfect,bafta.

Comment

• Blacky Primu An

In acest weekend Blacky a implinit un anisor de cand se afla pe strazile patriei
                                In acest timp a reusit sa parcurga 26250 de km si a primit si ceva imbunatatiri.

Ultimele "bunatati" primite:
                                - Stop central spate led - Multumesc Dragman pentru lucrare si montaj/
                                - Bec far Osram NightBreaker Plus - Multumesc Dacia Shop pentru becuri, SDP pentru ajutor montaj si Canto pentru montaj si cursul de schimbat becuri
                                - si sa nu uit si de "bricolajul" cu un extra cheder la usi si motor.

Cateva poze cu stopul.

Vor urma si cu celelalte elemnte dar nu am avut timp sa ma ocup de ele.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google