If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O sa le mai fac niste poze si la jante si la masinuta, dar momentan era mult prea murdara sa ii fac sedinta foto dar azi ii fac o baita si apoi le poznat
Oricum mai am de lucru la ea, dar sper ca in una doua luni sa termin.
Foarte fain volanu, imi place tare si masina de altfel, e foarte frumoasa asa cum e si apropo de lucru, nu o sa termini niciodata Asa zic si eu de vreo 2 ani, ca vreau sa termin, dar nici gand Bafta in continuare iti doresc!
Inca cateva poze, nu foarte profesioniste cand vine vorba de masinuta mea niciodata nu am inspiratie
@FloNZN - Multumesc mult de tot. Sunt ferm convins ca niciodata nu o sa termin cu schimbarile, dar incerc sa ma amagesc ca totusi ..... ar trebui sa ma opresc ))
cu astea am lamurit-o pe femeie! luna viitoare jenti si rca!merci din suflet !si pt modificari ia-le incet! mai lasa si bani de motorina!chestiile faine se fac in timp! si pastreaza-l curat...LOGANELUL! fara modificari mari la exterior pana iti expira garantia! incearca sa faci cati mai multi km pana sa iasa din garantie sa vezi ce probleme are!motor etc>> te salut si imi plkac pozele tale e ca un vis pe care il vad la alt om implinindu-se!BRAVOOOOO
Frumoase foc jantele , iar volanul e smecherie rau de tot.
Bagheta aia cromata din spate cum ai dat-o jos sa o colantezi? Aia din fata e prinsa in cleme tot ca la ph1?
Eu nu-am uitat.
Da mare curaj ai avut sa te urci pe rampa aia de pe SOS. Catelu. Am vrut si eu sa ma urc o data da m-am lasat pagubas ca mi-a fost frica ca se prabuseste cu masina cu tot.
In rest spor in continuare la modificari si sa te bucuri de ea multi km.
@bogdy 84 - Foarte bine, ma bucur ca ai reusit sa convingi La exterior nu prea mai am ce sa ii modific, iar la interior mai am cateva mici modificari in plan, dar alea dupa cum am zis cand or mai fi bani. Km face fara sa comenteze ca ii cam place sa alerge pe sosele. )
@vdmihai - Multumesc de aprecieri. Bara cromata din spate este prinsa in 4 suruburi si 2 braduti, iar cea din fata este cu cleme, parca 5 in zona de sus si 6 jos, nu mai tin minte exact.
@SDP - Multam mult. Nu e prima oara cand o cocot pe acolo. Rampa e solida doar ca trebuie sa fii nitel atent cand urci
Imi place masinuta ta ca este ingrijita si arata foarte bine cu modificrile pe care le-ai adus asupra ei, tin-o tot asa si multi km fara probleme iti doresc!
@Jelly - Multumesc de aprecieri. Incerc usor usor sa o aduc cat mai pe gustul meu
@ZSO - Pana acuma masina a tot fost prin service dacia si nimeni nu a comentat la leduri. Nici macar cei de la garantii. Acuma daca nu o sa am probleme cu instalatia electrica nici nu cred ca va comenta careva. Mai mult toti ma intrebau unde le-am facut, cat au costat, ce alte variante ar mai avea si ei sa isi faca.
@maestrulpiersic - Multumesc de aprecieri Stiu ca se cere trantita, dar din pacate am nevoie de ea asa cum e acuma. Cand va ramane doar masina de club, cine stie un airride, un arc om vedea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment