181-CRM Sau Blacky

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina.Neagra ii sta cel mai bine.Imi pare rau pentru incidentul cu roata de rezerva.
    PS: eu nu pricep cum au putut deschide portbagajul.

Comment

@Kalimera22: asa este alarma ofera cateva avantaje, dar in conditia data: "oricat de performanta devine o alarma, hotul poate fi mai performant cu un pas" asta e si nu avem ce ii face, decat sa dam in paranoia si nu e cazul.

@ Canto - multam de suport

@Vlad24 - de acord cu tine, negrul are prestanta desi la inceput aveam mici dubii, dupa ce am vazut-o am fost indragostit de ea 1000%

Si acuma partea urata a povestii: in aceasta seara in jurul orelor 20:30 pe bdul Mihai Bravu in dreptul statiei de tranvai de la "Miraj" un dragalash Mitsubishi Lancer 2006 a vrut sa se imprieteneasca cu bara mea din spate. finalul il vedeti mai jos in cateva poze proaspete (scuze de calitate dar era bezna si nu vedem nimic din ce pozez). Asa ca Blacky va intra zilele care urmeaza in reparatii, mai intai o sa urmeze o noua runda de alergaturi pe la asiguratori si casco si service-uri.
      Concluzia serii e oricum alta: Sa imi traiasca Loganu ca rezista al naibi de bine, nu are paguba mare. Dar mitzibushu .... sa sifonat rau de tot ( a se mentiona: capota, aripa stanga, far stanga, radiator, motor, amortizoare, usa sofer si cred ca lista ramane deschisa).

Si sa nu uit in seara asta Blacky primise si un cadou: Sony Xplod CDX-GT440U. Nu e el ultimul racnet dar decat blaupunctul
      Attached Files
      Super Oferte Accesorii Logan

Comment

Imi pare rau de incident! Si a mea mandra mi-a fost pocnita in primele ei 3 luni din viata! Stiu ce simti dar...se va reface la loc!
        PS. In general cel care provoaca incidentul , iese cel mai sifonat!
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Asemenea evenimente sunt inevitabile, lasa ca se repara! Sa te bucuri de noul Cd-Player!
          sigpic
          Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Urat.. noua, originala si te ia unu' in freza. Cu siguranta va iesi bine pe Casco. Oricum e nasol sentimentul de a o repara asa devreme sau sa stii ca a fost lovita fiind originala toata, nici eu nu ma impac la a mea cu gandul ca a fost putin atinsa in fata, n-ai ce-i face, asta e.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Bine ca nu a patit nimeni nimic, restu e tabla si ceva plastic . Se mai intampla si dinastea , noapte, usor inghetat pe jos asta e, cred ca in ultimele 2 saptamani am vazut cam ziua si accidentul, cei drept ca erau altii acolo . Acuma am patit-o eu. Apropos vre-o recomandare in privinta unui service in care sa evaluez si sa repar? am ce am evaluat eu in bezna: schimbata bara spate, cred ca si mecanismul care tine inchis portbagajul s-a shifonat (inca se inchide portbagajul dar trebuie atentie), compartimentul rotii de rezerva sifonat in proportie de 15-20% pe coltul unde a intrat mitzibusu, carligul de tractare care se vede si prin poze.
              Si ar mai fi si scaunul sofer care in urma impactului s-a lasat pe spate si nu se mai ridica.
              In rest pare sa fie in regula masina.

De player probabil ca o sa incep sa ma bucur maine dupa ce il montez.
              Last edited by ToranagaSama; 31 January 2011, 01:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

oribil ce ti s a intamplat.stiu prin ce treci...sa ai nervii de otel pentru ce va urma...numai bine!
                AdY_JmL_2015

Comment

......nu l-ai intrebat ...ce facea?????dormea???
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Se grabea sa ajunga acasa ca facea pe el , ce sa il mai intrebi, saracul era mai palid ca mine, avea 50 de ani era cu sotia si copilu in masina, ne-am inteles cu actele, am completat formularele si maine dimineata sa dau de cei de la rca de la el ca sa vedem cum ne rezolvam.

Comment

Asta e se mai intampla si din astea.

Se rezolva fara batai de cap daca intelegi ce ti-am trimis pe PM.

In rest numai bine si sa o rezolvi cat mai repede.
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Frumoasa masina , sa o stapanati sanatos. Asa am patit si eu cu a mea , ca dvs , aveam 3500km si am intrat in curu cuiva cu viteza relativ mica (cca 50km/h) , fata de cel care a intrat in curu meu (70-80km/h lejer) , am facut masina pe casco , acum nu se vede ca a fost "curbotita" . In rest succesuri la planurile de viitor .

Comment

Pacat ca ai patit-o, dar fiind din spate nu prea aveai ce sa feresti tu. Bine ca nu ai lovit-o in fata unde ai intercooler, radiator de clima, radiator de racire si alte alea.
                          Ciudata chestia cu scaunul. Daca ti-l schimba cu totul ar fi cel mai bine. Bara vad ca e crapata - vezi sa ti-o schimbe cu totul - sa nu accepti cine stie ce varianta. Cu tabla portbagajului n-ai ce face, acolo trebuie indreptat.
                          Ti-a atins si capota portbagajului? Sa te uiti atent la lufturi spre aripi si spre luneta.... si cum calca pe chedere - daca s-a mutat cumva pozitia capotei portbagajului...
                          Sanatate si drumuri bune!

Comment

de ce sa o faci pe casco?nu e el de vina cel care te-a lovit,imi pare rau sti proverbu ala"masina ne lovita si femeie ne fututa nu ai sa vezi"sper sa o faca calumea baieti,bafta.

Comment

O rezolv eu pe casco ca cei de la euroins nu sunt foarte seriosi, iar casco isi recupereaza de la ei reparatia masinii.
                              Din ce am vazut azi pe lumina, capota este putin deplasata, bara sigur va fi schimbata, tablaraia pe interior indreptata, dar tre sa vad cum e cu capota pe spate.

Poze mai jos, facute azi pe lumina. Nu am apucat sa ii fac poze si cand o aveam ridicata pe rampa la un service ca sa se vada mai bine pe dedesupt. dar oricum trebuie sa am atentia la maxim dupa reparatii ca ceva pare putin cam descentrat la portbagaj
                              Attached Files

Comment

dupa ce ti-o repara sa o inspectezi bine vreo 20 de minute inainte sa semnezi.
                                eu am avut un spoiler zgariat si o tripla sparta si am facuto pe casco la un service renumit din iasi si cand am ajuns acasa observ ca tripla "cea noua" are coltul putin ciobit.Se observa doar daca esti atent.
                                Stai cu ochii pe ei !

imi place masina, sub capota nu mai zic, e super.
                                furtunul ala de plastic banuiesc ca e pentru aerul care intra in filtru, dar cel de metal de alaturi pentru ce-i ?

in cartea de service scrie ca dupa 6000km masina are performantele maxime, eu cand am ajuns la 6000 parca deodata a inviat
                                Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google