If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De data asta se tae in carne vie , sau in tabla ca sa-i zicem pe nume. Se schimba mai toata partea spate: bara, lighean roata rezerva cu tot cu partea din spate unde se prinde, carlig tractare, protectiile de la contraaripa, farul si parca mai erau pe lista. Decontarea o face direct firma de casco catre service. Teoretic pana vinerea viitoare ar trebui sa fie gata. Dar ramane de vazut.
Mama....nu imi vine sa cred... sa imi bag ceva in ea de iarna...si toti prostii de pe lumea asta....
Si eu am patit-o acum 2 zile...in turture pe parbriz.....
pffffff.....nici nu ti-ai deschis bine threadul cu masinuta,si deja tre sa prezinti busitura:|urat rau de tot...lasa trece,da-i medicamente si isi revine
@WeeD - nu e leasing, e credit auto
@ynp - foarte nasol cu turturii imi pare rau.
@FloNZN - asta e, din pacate mai sunt si soferi mai putin atenti dar e la doftor si in cateva zile ar trebui sa fie gata.
Lasa omu' in pace cu ideile astea. Nu-ti dai seama ca nu mai doarme bine de cand e pieton si in plus cu "evenimentul" pe cap?
O sa iasa. oricum, important e ca nu are puntea spate afectata. Motorul ala trage brici.
E cam cea mai pretentioasa negrul. El are negru simplu. A mea e negru sidefat (Noire Nacre). E un pic mai sensibila de cat a ta - in sensul ca se vede si mai pregnant orice fir de praf sau zgarietura. (A ta e foarte apropiata - daca nu e spalata si nu e prea multa lumina, aproape ai zice ca e neagra. E frumos gri comete)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment