De data asta se tae in carne vie , sau in tabla ca sa-i zicem pe nume. Se schimba mai toata partea spate: bara, lighean roata rezerva cu tot cu partea din spate unde se prinde, carlig tractare, protectiile de la contraaripa, farul si parca mai erau pe lista. Decontarea o face direct firma de casco catre service. Teoretic pana vinerea viitoare ar trebui sa fie gata. Dar ramane de vazut.
181-CRM Sau Blacky
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Mama....nu imi vine sa cred... sa imi bag ceva in ea de iarna...si toti prostii de pe lumea asta....
Si eu am patit-o acum 2 zile...in turture pe parbriz.....
Comment
-
pffffff.....nici nu ti-ai deschis bine threadul cu masinuta,si deja tre sa prezinti busitura:|urat rau de tot...lasa trece,da-i medicamente si isi revinehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
E cam cea mai pretentioasa negrul. El are negru simplu. A mea e negru sidefat (Noire Nacre). E un pic mai sensibila de cat a ta - in sensul ca se vede si mai pregnant orice fir de praf sau zgarietura. (A ta e foarte apropiata - daca nu e spalata si nu e prea multa lumina, aproape ai zice ca e neagra. E frumos gri comete)
Comment
Comment